vtwonen tegels

De vtwonen tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Stoer voor op de vloer, maar ook verrassend op de muur – en dan niet alleen voor een achterwandje in de keuken. Of u nu voor glanzend of mat gaat, voor uni of dessin, met deze tegels haalt u echte eyecatchers in huis. Meer weten over tegels uit de vtwonen collectie: Kom naar de grote vtwonen afdeling bij Versani.

Binnentegels

De vtwonen tegels zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: vtwonen vloertegels en vtwonen wandtegels. Populair is de vtwonen tegel Loft. En ook de vtwonen tegel Neo is geliefd. Verkrijgbaar in twee kleuren en acht verschillende dessins. Ze zijn onderling goed te mixen & matchen. De vtwonen tegels zijn makkelijk schoon te houden, kras- en slijtvast én ideaal voor vloerverwarming. Ze zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, dus óók voor de badkamer. Let op: vloertegels kunnen eventueel ook aan de muur bevestigd worden met extra sterke lijm, maar wandtegels zijn niet geschikt om op de vloer te leggen.

Typisch vtwonen: one step ahead!

Gloednieuw en superhandig: de douchetegel (verkrijgbaar in 2 maten) met afvoer erin verwerkt. De tegels hebben precies dezelfde kleur als de Mold- en Timber tegels, zo kun je de hele badkamer dus in 1 kleur afwerken.

Bekijk hier voorbeelden uit de vtwonen tegel collectie: