Tegels

Wand- en vloertegels maken alle woonwensen mogelijk!

De vloer en wand zijn de basis van een interieur en van essentieel belang. Uiteraard gaat het bij de keuze van deze basis om meer dan alleen maar schoonheid. Er zijn tal van functionele aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Door de grote ontwikkelingen in uitstraling en design creëert u met tegels gemakkelijk een eigentijds en individueel interieur. Steeds meer mensen raken overtuigd van het comfort en het gemak van vloertegels. Vooral in combinatie met vloerverwarming is dit de ideale vloer.

Slijtvast & krasbestendig

De vloer- en wandtegels van nu zijn slijtvast en krasbestendig en kunnen prachtig kaarsrecht verwerkt worden op de muur of vloer met minimale voegen. Er zijn talloze tegelstrips die zorgen voor de ‘finishing touch’. Het geeft de badkamer of het toilet een extra dimensie. De nieuwste trend is om één van de tegelwanden in een contrastkleur uit te voeren. Dit geeft een heel bijzonder effect zonder dat het te druk wordt.

Een kleine greep uit ons tegels assortiment ook online bestelbaar

 • Grote tegel in zand beige 60 x 60 cm

  32,50
  Bekijk of bestel
 • Sphinx Elements 60×30 wit mat/glanzend

  45,00 42,50
  Bekijk of bestel
 • Advance Grey 5×5 Mozaiek

  19,95
  Bekijk of bestel
 • Alchimia Antracite 7,5×30

  59,95
  Bekijk of bestel
 • Alchimia Vision 7,5×30

  59,95
  Bekijk of bestel
 • Alchimia White 7,5×30

  59,95
  Bekijk of bestel
 • Antique Black 33,3×33,3

  54,95
  Bekijk of bestel
 • Antique Diagonal 33,3×33,3

  54,95
  Bekijk of bestel
 • Antique Patchwork 33,3×33,3

  54,95
  Bekijk of bestel
 • Antique Provenzal 33,3×33,3

  54,95
  Bekijk of bestel
 • Antique Triangle 33,3×33,3

  54,95
  Bekijk of bestel
 • Antique White 33,3×33,3

  54,95
  Bekijk of bestel

Houtlook tegels

Houtlook tegels zijn dé nieuwste trend dit jaar. Dit zogenoemde ‘Keramisch parket’ geeft een prachtige warme uitstraling aan alle vloeren in het huis. Ook voor gebruik in de badkamer is keramisch parket geweldig, omdat vocht net als bij gewone tegels geen enkel probleem is. Daarnaast is het mogelijk om de wand een houtlook te geven, omdat deze houtlook tegels zowel als wandtegels als vloertegels ingezet kunnen worden. Houtlook tegels zijn nu voor een zeer scherpe actieprijs verkrijgbaar bij Versani!

Natuursteen

Een trend die al wat jaren geleden is ingezet is het gebruik van natuursteen op de vloer. Er zijn veel steensoorten waar vloertegels uit worden gezaagd. De natuurlijke diversiteit in steensoorten zorgt voor evenzoveel verschillende sferen in huis. Ook in afmetingen is heel veel mogelijk. Wel is het raadzaam om deze vloeren te behandelen, dit voor het optimale resultaat.

Laat u goed voorlichten

De ontwikkelingen in uitstraling en design hebben geresulteerd in een heel breed scala van sfeervloeren. Over wand- en vloertegels is veel te vertellen. De tegelspecialisten bij Versani geven u graag persoonlijk advies. In de showroom vindt u vele verschillende soorten vloer- en wandtegels. Echt de moeite waard om eens te komen kijken!