Houtlook tegels

Voor de look en feel van elke ruimte in huis zijn vloeren en wanden belangrijk. Hiermee kunt u in huis direct een warme en gezellige sfeer creëren. Veel mensen houden daarom van de warme uitstraling van een echte houten vloer. Met uitzondering van enkele extreem dure tropische houtsoorten, is hout geen duurzame vloer voor natte ruimtes, zoals de keuken en badkamer. De oplossing hiervoor is een houtlook tegelvloer. Houtlook tegels, ook wel keramisch hout genoemdzijn een perfect alternatief voor een houten vloer. De vloer is werkelijk niet van echt hout te onderscheiden en ook mooi om te gebruiken als wandbekleding. 

Oneindig veel kleuren, patronen en maten

Houtlook tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer door de levensechte prints en de fijne groeven in de tegelswaardoor zelfs de structuur van hout voelbaar is. Net als bij een houten vloer, kunt u kiezen tussen een vloer met veel nerven en noesten (verouderde look) of juist minder voor een rustiger geheel. De kleuren variëren van lichtbruin tot donkerbruin en diverse mooie grijstinten. Liever klassiek eiken of vintage, het is allemaal mogelijk.U kunt iedere gewenste woonsfeer creëren met houtlook tegels. De tegels zijn in heel veel verschillende formaten verkrijgbaar.

De voordelen

Houtlook tegels hebben veel voordelen ten opzichte van hout en zijn daarom overal in uw woning te gebruiken. Het zijn keramische tegels en die krassen niet. Ze zijn volledig waterafstotend en vlekken kunnen eenvoudig weggepoetst worden met water. Ook is het onderhoud beperkt. Stofzuigen en dweilen is voldoende om de vloer in perfecte staat te houden. Houtlook tegels zijn zeer geschikt voor natte ruimtes zoals de keuken, badkamer en het toilet.De tegels vormen de basis van uw ruimte en zijn ideaal te combineren met alle stijlen en accessoires. En natuurlijk geschikt voor vloerverwarming.Een houtlook vloer is een tijdloze keuze waar een levenslang plezier aan kan worden beleefd.

Houtlook tegels leggen

U kunt houtlook tegels als een originele plankenvloer leggen, maar u kunt ook kiezen voor een stijlvol visgraat leg patroon. Laat een smalle ruimte langer lijken door juist in de lengte te werken of verbreed een ruimte optisch door het leggen in de breedte. Combineer houtlook tegels met andere tegels op de vloer of wand. Er zijn talloze mogelijkheden om met keramisch hout de mooiste ruimtes in huis te creëren. Kom naar de showroom van Versani om te bekijken welke tegelvloer het beste bij u past.

Prachtige houtlook tegel ideeën en mogelijkheden: