Paradepaardjes

Instamat biedt een trendsettend assortiment (design) radiatoren die past in elke omgeving van de woning. Niet alleen de badkamer maar ook de woonkamer, keuken en hal kunnen worden voorzien van fraaie (design) radiatoren. De ultieme combinatie van warmte en design zorgt voor een gevoel van luxe en welbehagen in huis! Een jarenlange garantie voor een optimale warmte én superieure kwaliteit staat daarbij voorop. Versani is officieel dealer van Instamat. Maak alvast kennis met dit prachtige merk op deze website en laat u inspireren. In onze showroom zijn natuurlijk een aantal modellen te zien en geven wij u graag meer informatie.

Designradiator Iskol

De traditionele ladder van vroeger keert terug als een bijzondere designradiator aan de muur. In de Iskol komen klassieke en moderne elementen samen. Een combinatie van prachtig design, heerlijke warmte en superieure kwaliteit. Zeer stijlvol in zwart of wit maar ook leverbaar in meer dan 200 kleuren, waaronder gladde RAL kleuren en grove structuurlakken.

Designradiator Flaps

Met de Flaps is er een innovatief idee ontstaan voor het gebruik van een radiator in combinatie met een handdoek. De strakke heldere lijnen veranderen wanneer er handdoeken in de openingen worden gelegd. Dit maakt deze designradiator tot een dynamisch designobject in de badkamer en/of keuken. De Flaps is vervaardigd uit recyclebaar aluminium met een hoge warmte overdracht.

Designradiator Volata

De Volata onderscheidt zich door haar minimalistische en strakke verschijning. De radiator is gemaakt van gladde aluminium delen van slechts 4 mm dik. De Volata is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en kan worden uitgerust met diverse accessoires. Het prachtige design maakt deze modellen niet alleen geschikt voor de badkamer maar ook voor andere ruimtes in het huis.

Designradiator Tubone-H

Een radiator met een fraaie strakke vormgeving, die volledig opgaat in het interieur. Kunst aan de muur! De Tubone-H bestaat uit een ovale ronde buis met een diameter van 60 mm. De Tubone-H is leverbaar in 3 breedte maten. Kies zelf voor één, twee of drie elementen boven elkaar of twee elementen achter elkaar. De aansluitingen bevinden zich achter de radiator, zodat het leidingwerk nauwelijks zichtbaar is.

Designradiator Scudi

Designradiator Scudi herkent u meteen aan de drie gebolde panelen, waardoor het design tot leven komt. Deze fraaie creatie is leverbaar in een horizontale en verticale uitvoering. De 1/2″aansluitingen zijn volledig aan het zicht onttrokken door de plaatsing aan de achterzijde van de radiator. De wandconsoles zijn in de kleur van de radiator en worden standaard meegeleverd.

Handdoekdroger Jay

Simpel, elegant en functioneel. Dit zijn de kenmerken van de elektrische handdoekdroger Jay. De droger is gemaakt van geborsteld of gepolijst roestvast staal. Door haar slanke vormgeving en de twee hoogte maten is de Jay in bijna iedere situatie toepasbaar. Het toepassen van meerdere drogers is ook geen probleem aangezien het verbruik ongeveer net zo veel is als een normale gloeilamp.

Designradiator Serie-T

De Serie-T is gemaakt van recyclebaar aluminium met een hoge warmte overdracht. De radiator is energiebesparend en duurzaam door de kleine waterinhoud. Alle types zijn leverbaar in verschillende lengte- of hoogtematen en in een verticale of horizontale uitvoering. Door de toepassing van diverse accessoires, zoals een verwarmd handdoekenrek of een badjashouder, is de radiator geschikt voor iedere ruimte in huis.

Designradiator Blade

Het vloeiende ontwerp van de fraaie designradiator Blade zal vooral liefhebbers van design aanspreken. De Blade is volledig gemaakt van aluminium en is leverbaar in een verticale en horizontale uitvoering. Voor de verticale uitvoering is tevens een verchroomde handdoekdrager leverbaar. De aansluitingen bevinden zich achter de radiator zodat zij volledig aan het zicht zijn onttrokken.

Prachtige items uit de collectie Instamat: