Badkamer radiatoren

Wanneer u een hectisch dagje achter de rug heeft, dan is de badkamer de fijnste plek om tot rust te komen. Even genieten onder de regendouche of relaxen in een warm bad. Daarna is het natuurlijk erg fijn als de badkamer zelf ook aangenaam verwarmd wordt door een mooie badkamerradiator. En u de luxe weldaad kunt ervaren van een warme handdoek. De warmte is niet alleen prettig voor uw lichaam, maar biedt ook als voordeel dat schimmelvorming in de badkamer wordt voorkomen en u geen last krijgt van vochtige plekken.

Twee functies komen samen

De tijd dat de badkamerradiator een storend element was dat onnodig veel ruimte in nam, ligt ver achter ons. Als u wilt, kunt u van uw badkamerradiator een echte eyecatcher maken. Er is van alles op de markt.De trend van dit moment is het verenigen van meer functies in één object. De stoom/douchecombinatie is hier een goed voorbeeld van, maar ook de badkamerradiator die tevens dient als handdoekrek is een mooi staaltje multifunctioneel design. Nu denkt u misschien gelijk aan de standaard witte kolomradiatoren, maar tegenwoordig hoeft dat niet meer en is er veel meer mogelijk. Paneelradiatoren bijvoorbeeld of opvallende designradiatoren kunnen vaak optioneel geleverd worden met een of twee stijlvolle handdoekhouders waaraan handdoeken gemakkelijk kunnen drogen.

Aansluiten

De meeste badkamerradiatoren zijn in nieuwbouwsituaties heel gemakkelijk aan te sluiten op het centrale verwarmingscircuit. De elektrische variant is handig wanneer dit niet mogelijk is, zoals nogal eens het geval is bij een renovatie. Deze radiatoren plugt u simpelweg in het stopcontact. Radiatoren van het modernere type zijn zowel horizontaal als verticaal te monteren. Het vermogen van de radiator moet natuurlijk op het formaat van de badkamer zijn afgestemd. Laat dit altijd door een expert zoals Versani berekenen, want behalve decoratief moet de radiator vooral comfortabel zijn.

Versani biedt een groot assortiment badkamerradiatoren, van klassiek tot strak vormgegeven. Naast de traditionele CV aansluitingen zijn sommige modellen tevens leverbaar als mix-, of elektrische uitvoeringen.

 • Handdoek radiator wit 60 x 172 cm

  175,00
  Bekijk of bestel
 • Versani design radiator 111,8 cm mat zwart

  239,00
  Bekijk of bestel
 • Apollo R radiator 140 x 50 cm

  175,00
  Bekijk of bestel
 • Instamat Robina elektrische radiator 149 x 60 cm

  585,00
  Bekijk of bestel
 • Versani design radiator 172 cm wit

  259,00
  Bekijk of bestel

Prachtige badkamer radiatoren ideeën en mogelijkheden: