Versani ontzorgt

In ons hectische leven kan het plannen van een verbouwing soms erg zwaar zijn. Ideeën opdoen, ontwerpen laten maken, offertes vergelijken, er gaat allemaal veel tijd en energie in zitten. Gelukkig heeft Versani dé ideale oplossing voor handen, die het mogelijk maakt om betaalbaar in één keer uw (complete) verbouwing uit handen te nemen.

Bad eruit, douche erin

Als u ouder wordt, krijgt u vaak te maken met fysieke ongemakken. Het bad waar u altijd zo van genoten heeft, kan dan een obstakel vormen in de badkamer wanneer de instap om te douchen te hoog wordt. Gelukkig heeft Versani dé ideale oplossing voor handen, die het mogelijk maakt om betaalbaar in één dag een complete inloopdouche te maken.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

In een persoonlijk gesprek geeft u uw wensen en mogelijkheden aan. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en budget kiest u de inloopdouche die bij u past. We bespreken eventuele extra aanpassingen. Want misschien biedt een zitje of een extra steun toch wel het comfort dat u eigenlijk zoekt. Daarna komen wij bij u thuis om alles in te meten. Zodra de producten binnen zijn, plannen wij met u een dag voor de installatie.
 

Wat gaat Versani die dag doen?

Het deskundige installatieteam van Versani sloopt uw oude bad eruit en voert het puin af. Het leidingwerk wordt op de nieuwe douchebak en kraan voorbereid. We installeren vervolgens uw nieuwe douche, inclusief douchewand en werken alles af met een luxe comfortabele doucheset. Uw nieuwe doucheruimte wordt in één dag volledig gebruiksklaar opgeleverd. Makkelijk toch? 
 

 

Profiteer van ons
Combi Voordeel Pakket


Combi Voordeel Pakket

 

Wat houdt het Combi Voordeel Pakket in?

In een persoonlijk gesprek geeft u uw wensen en mogelijkheden aan. Wat wilt u allemaal vernieuwen in huis? Alleen de badkamer of de keuken of misschien wel de keuken en het toilet. Of allemaal. Het maakt niet uit welke wensen u heeft, want Versani levert en regelt het allemaal. Wij leveren uw droom voor een speciale betaalbare pakketprijs! 

Alles onder één dak

U wilt natuurlijk het maximale uit uw budget halen, maar waarschijnlijk zal niet alleen de prijs de doorslag geven. Bij een grote verbouwing is het ook belangrijk dat alles soepel verloopt. U wilt niet onnodig lang niet kunnen douchen, omdat de tegelzetter te laat is bijvoorbeeld. Dat is het prettige aan Versani: wij kunnen alles leveren en regelen onder één dak. Aan u de keuze: regelt u zelf de installatie, doen we het samen of laat u alles door Versani uit  handen nemen. 

Hoe werkt het 

Waar u ook voor kiest, het begint allemaal bij één vast aanspreekpunt. De Versani-adviseur is bekwaam en kent de laatste trends, helpt u de juiste keuzes maken en draagt talloze ideeën en suggesties aan. Met hem maakt u alle afspraken. Hij zorgt ervoor dat alles bij u thuis wordt ingemeten. Hij regelt een uniek creatief ontwerp. Hij maakt een duidelijke en overzichtelijke offerte voor het totale project, speelt geen spelletjes, maar geeft u gewoon de juiste prijs voor de juiste goederen. Na akkoord, worden de producten besteld en plant hij met u een startdatum voor de verbouwing. Daarna blijft hij van begin tot eind betrokken bij de verbouwing en volledig op de hoogte van de ontwikkelingen. Versani werkt alleen met erkende installateurs, die er alles aan doen om de overlast minimaal te houden. Uw vaste aanspreekpunt weet dat het eindresultaat perfect moet zijn en stopt pas als u 100% tevreden bent. Dat is de betrokkenheid van Versani!