Versani ontzorgt

In ons hectische leven kan het plannen van een verbouwing soms erg zwaar zijn. Ideeën opdoen, ontwerpen laten maken, offertes vergelijken, er gaat allemaal veel tijd en energie in zitten. Gelukkig heeft Versani dé ideale oplossing voor handen, die het mogelijk maakt om betaalbaar in één keer uw (complete) verbouwing uit handen te nemen.

 

Bad eruit, douche erin

Als u ouder wordt, krijgt u vaak te maken met fysieke ongemakken. Het bad waar u altijd zo van genoten heeft, kan dan een obstakel vormen in de badkamer wanneer de instap om te douchen te hoog wordt. Gelukkig heeft Versani dé ideale oplossing voor handen, die het mogelijk maakt om betaalbaar in één dag een complete inloopdouche te maken.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

In een persoonlijk gesprek geeft u uw wensen en mogelijkheden aan. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en budget kiest u de inloopdouche die bij u past. We bespreken eventuele extra aanpassingen. Want misschien biedt een zitje of een extra steun toch wel het comfort dat u eigenlijk zoekt. Daarna komen wij bij u thuis om alles in te meten. Zodra de producten binnen zijn, plannen wij met u een dag voor de installatie.
 

Wat gaat Versani die dag doen?

Het deskundige installatieteam van Versani sloopt uw oude bad eruit en voert het puin af. Het leidingwerk wordt op de nieuwe douchebak en kraan voorbereid. We installeren vervolgens uw nieuwe douche, inclusief douchewand en werken alles af met een luxe comfortabele doucheset. Uw nieuwe doucheruimte wordt in één dag volledig gebruiksklaar opgeleverd. Makkelijk toch? 
 

Het ontzorgpakket van Versani: een complete verbouwing in één keer voor u geregeld!

 

Versani ontzorgpakket


Pakketprijs € 29.500.-
 

Hoe gaat het in zijn werk?

In een persoonlijk gesprek geeft u uw wensen en mogelijkheden aan. Eventueel passen wij de ontwerpen aan. Want misschien houdt u niet van modern, maar meer van een klassieke stijl. We bespreken het eventuele extra meerwerk. Daarna komen wij bij u thuis om alles in te meten. Zodra de producten binnen zijn, plannen wij met u een startdatum voor de verbouwing. 

Wat gaat Versani allemaal voor u uit handen nemen? 

Het deskundige installatieteam van Versani haalt de oude materialen eruit en voert het puin af. Het leidingwerk et cetera wordt op de nieuwe badkamer, keuken en toilet voorbereid. We installeren vervolgens alle nieuwe materialen. Uw nieuwe doucheruimte, keuken en toilet worden volledig gebruiksklaar opgeleverd. Makkelijk toch?

  • De ontwerpen zijn naar wens aan te passen
  • Afvoeren van oude materialen inclusief
  • Aanbrengen van nieuw materialen inclusief
  • 5 Jaar uitgebreide garantie

Wij bieden dé maatwerk oplossing voor u!

Kom gerust eens langs of maak een afspraak. Dan nemen wij graag samen met u de vele mogelijkheden door. Op donderdagavond doen wij dat onder het genot van een hapje en drankje. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.