Randloos toilet

Tegenwoordig is het toilet slimmer en stijlvoller dan ooit. Er zijn honderden verschillende modellen closets, maar een randloos toilet maakt het verschil. Een randloos toilet is in korte tijd de nieuwe standaard geworden in de badkamer en de toiletruimte. De voordelen van het slimme product overtuigen iedereen die houdt van schoonmaakgemak en optimale hygiëne. Bij traditionele closets is het niet te voorkomen dat er verborgen vuilafzettingen ontstaan in de spoelrand. Een randloos toilet heeft geen spoelrand en hierdoor kan er ook geen vuilafzetting ontstaan. Erg hygiënisch dus. Maar er zijn meer voordelen van een spoelrandloos toilet.

Waterbesparing

Een randloos toilet is niet alleen heel hygiënisch, maar ook erg milieubewust. De meeste modellen verbruiken maar liefst 50% minder water dan een traditioneel closet. De speciale spoeltechniek verspreidt het water symmetrisch in de kom en doet zijn werk, zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater, uitstekend. Hierdoor voldoet een randloos toilet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Makkelijk in onderhoud

Van alle schoonmaakklussen behoort het schoonmaken van het closet ongetwijfeld tot de minst favoriete. Alle reinigende toiletblokken ten spijt, de spoelrand blijft moeilijk te reinigen. Een randloos toilet is hierop een opvallende uitzondering en heeft veel minder onderhoud nodig dan een traditioneel closet. Omdat een randloos toilet geen spoelrand heeft, kunnen zich hier ook geen bacteriën in ophopen. De binnenzijde van het closet is volledig glad, goed bereikbaar en eenvoudig stralend schoon te houden. Dit bespaart tijd én schoonmaakmiddelen, dubbel milieubewust dus.

Verschillende merken en uitvoeringen

Het slimme ontwerp van een randloos toilet betekent een belangrijke stap voorwaarts in schoonmaakgemak en hygiëne. Het is daarom niet vreemd dat dit type toilet snel wint aan populariteit. Momenteel zijn er steeds meer merken die een randloos toilet op de markt brengen. Daardoor is er genoeg keuze om een aantrekkelijk design (klassiek of modern) uit te kiezen. De afmeting en de inhoud van de spoelbak kunt u ook zelf bepalen. In de showroom van Versani vertellen we u er graag alles over en laten graag de werking zien van dit bijzondere toilet.

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur

21% BTW korting + 25% korting op tegels + 10% extra Pinkster korting op keukens en sanitair