Douche-wc

Maakt u uw auto of de vaat schoon met papier? Uw antwoord is waarschijnlijk ‘nee’. Zonder water wordt het namelijk nooit echt schoon. Daarom is de douche-wc in opkomst. Steeds meer mensen raken vertrouwd met het reinigen met water op het toilet. En wie eenmaal de luxe hiervan heeft ervaren, wil niets anders meer. Met de Geberit AquaClean douche-wc heeft u, met één druk op de knop, een fris gevoel alsof u net gedoucht hebt.

Zo werkt het

Het principe achter de douche-wc’s van Geberit is heel eenvoudig: met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt uw onderlichaam met een aangenaam warme douchestraal. Comfortabel terwijl u zit en bijzonder hygiënisch. De intensiteit van de douchestraal kunt u zelf instellen. Wie dat frisse, schone gevoel eenmaal heeft ervaren, wil het niet meer missen.

Extra comfort

Naast de aangename douchefuncie bieden de meeste Geberit AquaClean modellen talrijke extra comfortfuncties. Afhankelijk van het model kunt u genieten van verfrissende en extra functies als de WhirlSpray douchetechnologie, de zachte ladydouche, oriëntatielicht, geurzuivering, warme luchtföhn, praktische afstandsbediening en veel meer!

Bediening via smartphone

De douchefunctie van de AquaClean douche-wc’s van Geberit bediende u tot op heden met de reguliere afstandsbediening en het zijpaneel van het toilet. Vanaf nu kunt u ook met uw smartphone eenvoudig en gemakkelijk uw AquaClean douche-wc bedienen via de gratis te downloaden AquaClean-app. Persoonlijke instellingen zijn daardoor ook op reis bij andere AquaClean douche-wc’s direct te gebruiken. Bovendien biedt de app software-updates, productinformatie en video’s over de verschillende functies van de douche-wc en het onderhoud.