Inbouw toiletsets

Een kleine greep uit ons inbouw toiletsets assortiment ook online bestelbaar

Tegenwoordig mag het toilet gezien worden. Daarom kiest men vaak voor een inbouwtoilet. Bij een inbouwtoilet is het spoelmechanisme onzichtbaar achter de wand weggewerkten zie het toilet er een stuk netter uit. Een inbouwtoilet bestaat niet alleen uit een wandcloset. Er hoort ook een inbouwreservoir, een bedieningsplaat en een toiletzitting bij. U heeft dus een complete toiletset nodig. U kunt deze artikelen natuurlijk zelf bij elkaar zoeken, maar u kunt ook kiezen voor een van de toiletsets die Versani voor u heeft samengesteld. Het grote voordeel hiervan is dat alle onderdelen sowieso bij elkaar passen. Zo voorkomt u onnodig uitzoekwerk en bent u ook nog eens voordeliger uit!

De voordelen van een inbouwtoilet

Een inbouwtoilet is niet alleen mooi om te zien, maar maakt de toiletruimte of badkamer ook groter in vergelijking met de plaatsing van een traditionele wc. Het wandcloset wordt aan het inbouwreservoir bevestigd, wat tot een ruimtebesparing leidt.Het spoelmechanisme wordt vervolgens achter de tegelwand van de wc geplaatst en is daardoor onzichtbaar. Alleen debedieningsplaat is na inbouw nog te zien, maar dat zijn vaak ware designproducten. Een ander voordeel is dat u met een dergelijk toilet gemakkelijker de vloer kunt schoonmaken, omdat u onder het toilet kan dweilen.

Toch liever een andere inbouw toiletset?

Versani heeft inbouw toiletsets in verschillendesoorten, maten en uitvoeringen en in allerlei prijsklassen om in de toiletruimte te plaatsen. Zit er toch geen geschikte set voor u tussen of bent u op zoek naar een andere combinatie? Vraag onze medewerkers dan om hulp bij het samenstellen van uw eigen toiletset. Denk hierbij aan een ander type toilet of een ander type of kleur bedieningsplaat.