Exotone Premium Vinyl Tiles by Douglas & Jones

Douglas & Jones biedt steevast boeiend oplossingen voor wanden en vloeren met karakter. Zo ook met een uitzonderlijk en hoogwaardige collectie vinyl vloeren: EXOTONE – premium vinyl tiles by Douglas & Jones. Geïnspireerd door de natuur biedt Exotone pure en elegante houtdesigns in maar liefst vier series: Kingdom, Kingdom Visgraat, Multiformat en Fundamentals. Stuk voor stuk met zorg tot stand gekomen en in verschillende kleurnuances verkrijgbaar, negentien in totaal. De verschillende uitvoeringen en afmetingen bezorgen elke ruimte de natuurlijke charme en warmte van hout, maar nu met nog meer comfort en vooral veel meer gebruiksgemak. Dat zie je en dat voel je.

Vier series

Serie Kingdom
De serie Kingdom biedt prachtige designs vol met natuurlijke nuances in een uniek formaat.

Serie Kingdom Visgraat
Kingdom Visgraat biedt een vloer met een visgraatmotief: helemaal van nu met een klassiek randje.

Serie Multiformat
De serie Multiformat biedt planken in drie breedtes voor een bijzonder rijke schakering.

Serie Fundamentals
De serie Fundamentals bestaat uit een zevental natuurlijke, Noordische houtkleuren.

Premium kwaliteit

Exotone biedt de authentieke look & feel van hout perfect nagebootst op vinyl tegels van premium kwaliteit. Het clicksysteem met geïntegreerde ondervloer is sterk en duurzaam door een hoge slijtageweerstand, bijzonder hygiënisch en makkelijk in onderhoud. Het is daarom ook uitstekend toe te passen in badkamers & keukens en bovendien bijzonder stil door akoestische isolatie. In afmetingen tot wel 180 centimeter lengte (serie Kingdom) zijn de vinyl tiles bovendien bestand tegen hoge luchtvochtigheid en uitermate geschikt voor zowel vloerverwarming als koeling.

Voordelen:

✔︎ Sterk en duurzaam door hoge slijtageweerstand.
✔︎ Clicksysteem met geïntegreerde ondervloer.
✔︎ Geschikt voor vloerverwarming & koeling.
✔︎ Hygiënisch en makkelijk in onderhoud.
✔︎ Afmetingen tot wel 180 cm lengte.
✔︎ Bestand tegen hoge luchtvochtigheid.
✔︎ Ook uitstekend geschikt voor badkamers en keukens.
✔︎ Bijzonder stil door akoestische isolatie.
✔︎ Premium kwaliteit.

Exotone Premium Vinyl Tiles biedt pure en elegante houtdesigns in maar liefst vier series. Stuk voor stuk met zorg tot stand gekomen en in verschillende kleurnuances verkrijgbaar.

We ontvangen je graag voor inspiratie en advies in de winkel. Wanneer wij advies geven, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.