Tegels kunnen de perfecte oplossing zijn om jouw interieur een unieke uitstraling te geven.

Wand- en vloertegels maken alle woonwensen mogelijk!

De vloer, wand en het plafond zijn belangrijke onderdelen van het ontwerp van elke woonruimte en bieden een ongeëvenaarde veelzijdigheid. Uiteraard gaat het bij de keuze van deze basis om meer dan alleen maar schoonheid. Er zijn tal van functionele aspecten waar je rekening mee moet houden. Door de grote ontwikkelingen in uitstraling en design creëer je met tegels gemakkelijk een eigentijds en individueel interieur. Bij Versani helpen we je graag de juiste keuze te maken.

Exotone: vloeren met karakter

Het uiterlijk van hout perfect nagebootst op vinyl tegels van premium kwaliteit. De verschillende uitvoeringen en afmetingen bezorgen elke ruimte de natuurlijke charme en warmte van hout, maar nu met nog meer comfort en vooral veel meer gebruiksgemak.

De warmte van houtlook tegels »

Veel mensen houden van de warme uitstraling van een echte houten vloer. Met uitzondering van enkele extreem dure tropische houtsoorten, is hout geen duurzame vloer voor natte ruimtes, zoals de keuken en badkamer. De oplossing hiervoor is een houtlook tegelvloer. Houtlook tegels, ook wel keramisch hout genoemd, zijn een perfect alternatief voor een houten vloer. De vloer is werkelijk niet van echt hout te onderscheiden en ook mooi om te gebruiken als wandbekleding.

Liefde voor tegels »

Tegels maken jouw ruimte helemaal af. Vaak zien we neutrale tegels terugkomen in de tinten grijs & wit. Maar durf eens buiten de gebaande paden te denken voor een resultaat om bij weg te dromen. Waar ga jij voor? Ons advies voor het uitzoeken van nieuwe tegels: durf creatief te zijn en maak van jouw wand of vloer de eyecatcher van je huis.

Of je nu op zoek bent naar tijdloze charme, moderne elegantie of gedurfde creativiteit, op de grote tegelafdeling van Versani vind je de juiste tegels om van jouw ruimte iets uniek te maken.

Beton-ciré: een bijzondere wandbekleding voor je badkamer

Voor de badkamermuren denk je waarschijnlijk als eerste aan tegels, terwijl er nog zoveel meer mogelijk is. Een betonlook is populair voor de badkamer. Het zorgt voor een warme en serene uitstraling. Precies de sfeer die je in de badkamer wilt hebben. Beton-ciré is watervast en krasbestendig door een speciale coating. Hierdoor is het ideaal voor natte ruimtes zoals de badkamer. Je kunt het zowel toepassen op de vloer als op de muren. Nog een voordeel: je kunt het aanbrengen op vrijwel elke ondergrond. Dus over gipsplaten, oud tegelwerk of hout heen. Zo creëer je een badkamer zonder naden en voegen en dat scheelt een hoop schoonmaakwerk! Beton-ciré is verkrijgbaar in meer dan veertig kleuren, dus je kunt helemaal de stijl neerzetten die je voor ogen hebt. Vooral de natuurlijke tinten zoals grijs zijn populair, maar zachtroze tinten of de kleuren van de zee zijn ook een optie!

Een mooi plafond maakt je ruimte compleet

De badkamer is de meest vochtige ruimte in huis door al het baden en douchen. Het plafond in je badkamer moet daarom aan hoge eisen voldoen. Om ervoor te zorgen dat je geen last krijgt van schimmel en vocht, adviseert Versani je te kiezen voor een vochtbestendig en onderhoudsvrij plafond. Plafondsystemen voor de badkamer zijn verkrijgbaar in talloze vormen, kleuren en materiaal mogelijkheden. Bij alle systemen is het mogelijk om ventilatiesystemen en verlichting toe te voegen. Laat je bij Versani goed voorlichten, want een mooi plafond maakt jouw badkamer compleet.

Interessante blogs

Laat je goed voorlichten

Tegels zijn de kers op de taart. Ofwel, de finishing touch van je keuken of badkamer. Ze hebben veel invloed op de uitstraling van de ruimte. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk dat we wel begrijpen dat het soms lastig is om door de bomen het bos nog te zien. De tegelspecialisten bij Versani geven je graag persoonlijk advies. In de showroom vind je een grote tegelafdeling met vele verschillende soorten vloer- en wandtegels. Echt de moeite waard om eens te komen kijken!