Tegels


Wand- en vloertegels maken alle woonwensen mogelijk!

De vloer en wand zijn de basis van een interieur en van essentieel belang. Uiteraard gaat het bij de keuze van deze basis om meer dan alleen maar schoonheid. Er zijn tal van functionele aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Door de grote ontwikkelingen in uitstraling en design creëert u met tegels gemakkelijk een eigentijds en individueel interieur. Steeds meer mensen raken overtuigd van het comfort en het gemak van vloertegels. Vooral in combinatie met vloerverwarming is dit de ideale vloer.


 

Slijtvast & krasbestendig

De vloer- en wandtegels van nu zijn slijtvast en krasbestendig en kunnen prachtig kaarsrecht verwerkt worden op de muur of vloer met minimale voegen. Er zijn talloze tegelstrips die zorgen voor de ‘finishing touch’. Het geeft de badkamer of het toilet een extra dimensie. De nieuwste trend is om één van de tegelwanden in een contrastkleur uit te voeren. Dit geeft een heel bijzonder effect zonder dat het te druk wordt.


 

Natuursteen

Een trend die al wat jaren geleden is ingezet is het gebruik van natuursteen op de vloer. Er zijn veel steensoorten waar vloertegels uit worden gezaagd. De natuurlijke diversiteit in steensoorten zorgt voor evenzoveel verschillende sferen in huis. Ook in afmetingen is heel veel mogelijk. Wel is het raadzaam om deze vloeren te behandelen, dit voor het optimale resultaat.Laat u goed voorlichten

De ontwikkelingen in uitstraling en design hebben geresulteerd in een heel breed scala van sfeervloeren. Over wand en vloertegels is veel te vertellen. Arie Ploegstra, de tegelspecialist van Versani, geeft u graag persoonlijk advies. In de showroom vindt u vele verschillende soorten vloer- en wandtegels. Echt de moeite waard om eens te komen kijken!


 

Versani is dealer van vtwonen tegels by Douglas & Jones

Inspireer, oriënteer en creëer!

Een parel waar we trots op zijn: de vtwonen tegel­collectie. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen. De vtwonen tegelcollectie geeft uw huis in één klap een bijzondere uitstraling en u kunt ze overal toepassen, ook in de badkamer en keuken. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Van groot tot smal. Ruw of glad. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden in onze showroom!