Showroom

Gloednieuwe MegaStore van 2500 m2

Versani is in juni 2017 verhuisd naar een nieuw pand. In de gloednieuwe MegaStore van vijfentwintig honderd vierkante meter kunt u de allernieuwste keuken- en badkamertrends bewonderen. Het aanbod van Versani in de nieuwe winkel is uitgebreid. Door de goede naam die is opgebouwd in de afgelopen jaren zijn er meerdere exclusieve dealerschappen met prominente merken afgesloten. We blijven met z’n allen zeer prijsbewust en daarom blijft Versani ook een echte prijsvechter. Versani kan badkamers en keukens leveren voor elk budget. En dat kunnen we doen door slim in te kopen. We kunnen de nieuwste en beste producten van bijvoorbeeld A-merken leveren, maar ook goedkopere alternatieven. Bijvoorbeeld producten van voorgaande jaren. Deze producten zijn gloednieuw, maar gaan bij de fabrikant uit de collectie. Daardoor kunnen wij ze zeer voordelig voor onze klanten inkopen. Bij Versani bepaalt u als klant wat en hoe u het wilt en voor welk budget. Hier zijn wij ook heel helder en eerlijk in. Zo kiest u weloverwogen de keuken of badkamer die voldoet aan uw wensen op het gebied van kwaliteit, smaak, stijl, kleur, materiaal, ruimte, vorm en functie. Binnen uw budget!

Deze bedrijfsfilm is nog gemaakt in ons oude pand. 

 

Badkamerstraat

De showroom van Versani heeft een grote ‘badkamerstraat’ die zeker de moeite waard is om doorheen te lopen. U vindt er veel noviteiten. De badkamers zijn zeer afwisselend qua stijl en uitstraling en er zijn veel slimme ideeën in verwerkt. Veel aandacht is uitgegaan naar de tegels, plafonds en de verlichting. De showrooms hebben realistische afmetingen, zodat u een goed beeld krijgt van hoe het thuis kan worden.

Badkamerstraat showroom Versani   Baden showroom Versani   Toilet showroom Versani   Badkamerstraat showroom Versani


 

Keukenshowroom

In de keukenshowroom van Versani staan droomkeukens in verschillende stijlen die regelmatig aangepast worden. Alles is up-to-date. Bij Versani vindt u de nieuwste trends en snufjes op keukengebied. Er is keuze genoeg voor écht elk budget.

Showroom keuken Versani   Werkbladen keukens Versani   Showroom keuken Versani   Showroom keuken Versani


  

Uitgebreide shop-in-shop

In de zeer uitgebreide shop-in-shop van Versani zijn allerlei bijzondere installatiematerialen te vinden, zoals verschillende verloopstukken, bijzondere aansluitmaterialen en probleemoplossende koppelingen. In de shop is ook een breed scala aan accessoires te vinden: kranen, douchesets, spiegels, handdoeken, enzovoorts.

Shop-in-shop showroom Versani   Koffiecorner showroom Versani   Keukenkranen showroom Versani   Baden showroom Versani


 

Grote voordeelzolder

Op de voordeelzolder van Versani vindt u douchecabines, baden, whirlpools, douchebakken, wandcloset, wastafels, fonteintjes, badmeubelen, keukenapparatuur en meer. Overproductie van fabrieken, faillissementspartijen en producten met schoonheidsfoutjes.
Goederen door annuleringen van grote exportorders en ex-showroom producten. Het blijft altijd een verrassing wat er op de grote voordeelzolder van Versani staat. Hier een complete badkamer samenstellen gaat natuurlijk lang niet altijd, maar met een paar leuke items van de voordeelzolder, afgestemd op de rest van de badkamer, bespaart u toch al snel enkele honderden tot duizenden euro’s! En dat met omruil- en/of fabrieksgarantie, dus zonder risico! Het is leuk om er rond te struinen en wellicht loopt u tegen een koopje aan! De kortingen op deze artikelen kunnen oplopen tot wel 70%.