Sale producten bij Versani

Ben je op zoek naar een nieuw product voor je badkamer, keuken of toilet? Bij Versani verkopen we een beperkt assortiment ook online. Dit is dus zeker niet ons complete aanbod. Kom daarvoor naar onze showroom. We blijven met z’n allen zeer prijsbewust en daarom blijft Versani ook een echte prijsvechter. Versani kan producten leveren voor elk budget. Dat kunnen we doen door slim in te kopen. We leveren de nieuwste en beste producten van A-merken, maar ook goedkopere alternatieven. Bijvoorbeeld producten van voorgaande jaren. Deze producten zijn gloednieuw, maar gaan bij de fabrikant uit de collectie en daardoor kunnen wij deze zeer voordelig inkopen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe keukenkraan, een douchecabine of een ligbad, kies hieronder een categorie en bekijk de producten die extra voordelig geprijsd zijn.

Een badkamer of keuken koop je misschien maar één of twee keer in je leven, dus dat verdient zorg en aandacht. Daarom nemen wij de tijd om je zo goed mogelijk te adviseren.
De moderne badkamer of keuken is functioneel, persoonlijk en luxueus. Steeds vaker wordt de keuken betrokken bij de woonruimte en de badkamer en suite met de slaapkamer. Ze worden omgetoverd tot een grote ontspanningsruimte om optimaal te kunnen genieten. En omdat de badkamer en keuken op talrijke manieren ingericht kunnen worden, kun je bij Versani terecht voor handige tips die je kunt gebruiken bij het samenstellen van je nieuwe ruimte. Ook adviseren wij je graag over de laatste trends. Bij Versani hopen wij jou te inspireren tot de badkamer of keuken van je dromen.