Versani Alkmaar

Wandel door onze showroom

Versani ontstaat in 1995 uit een droom, een passie en een visie, gevolgd door durf en heel hard werken. De oprichters van Versani – Hans Hageman en Richard Stolk – zien een gat in de markt en besluiten daar schouder aan schouder in te springen. Zij beginnen in Alkmaar aan de Zijperstraat en noemen hun bedrijf Versani, een samenvoeging van VERwarming en SANItair.

Van gat in de markt tot begrip in de regio

Al snel bouwen Richard en Hans Versani succesvol op tot een begrip in de regio. Ze zitten nooit stil. Stilzitten is achteruitgang. De mode en trends blijven veranderen en er is nu veel meer mogelijk op badkamer- en keukengebied. Versani is iedere dag met deze veranderingen bezig. Ieder uur van de dag zelfs. Dat merkt u als consument niet. Logisch, want mensen kopen gemiddeld 3,2 keer in hun leven een nieuwe badkamer of keuken. Het is dan ook heel belangrijk om je goed voor te laten lichten. En dat kan bij Versani. Niet omdat ze toevallig ruim twintig jaar bestaan, maar omdat ze al duizenden badkamers en keukens hebben geplaatst. En reken maar dat je daar ervaring mee opdoet!

Gloednieuwe MegaStore van 2500 m2

Na ruim twintig succesvolle jaren verhuist Versani in juni 2017 naar een andere locatie en een nieuw pand. In de gloednieuwe MegaStore van vijfentwintig honderd vierkante meter kunt u de allernieuwste keuken- en badkamertrends bewonderen. Het aanbod van Versani in de nieuwe winkel is uitgebreid. Door de goede naam die is opgebouwd in de afgelopen jaren zijn er meerdere exclusieve dealerschappen met prominente merken afgesloten. We blijven met z’n allen zeer prijsbewust en daarom blijft Versani ook een echte prijsvechter. Versani kan badkamers en keukens leveren voor elk budget. En dat kunnen ze doen door slim in te kopen. Ze kunnen de nieuwste en beste producten van bijvoorbeeld A-merken leveren, maar ook goedkopere alternatieven. Bijvoorbeeld producten van voorgaande jaren. Deze producten zijn gloednieuw, maar gaan bij de fabrikant uit de collectie. Daardoor kan Versani ze zeer voordelig voor hun klanten inkopen. Bij Versani bepaalt u als klant wat en hoe u het wilt en voor welk budget. Hier zijn ze ook heel helder en eerlijk in. Zo kiest u weloverwogen de keuken of badkamer die voldoet aan uw wensen op het gebied van kwaliteit, smaak, stijl, kleur, materiaal, ruimte, vorm en functie. Binnen uw budget!

Badkamerstraat

De showroom van Versani heeft een grote ‘badkamerstraat’ die zeker de moeite waard is om doorheen te lopen. U vindt er veel noviteiten. De badkamers zijn zeer afwisselend qua stijl en uitstraling en er zijn veel slimme ideeën in verwerkt. Veel aandacht is uitgegaan naar de tegels, plafonds en de verlichting. De opstellingen hebben realistische afmetingen, zodat u een goed beeld krijgt van hoe het thuis kan worden.

Keukenshowroom

In de keukenshowroom van Versani staan droomkeukens in verschillende stijlen die regelmatig aangepast worden. Alles is up-to-date. Bij Versani vindt u de nieuwste trends en snufjes op keukengebied. De keukenopstellingen zijn met veel zorg en aandacht uitgedacht met ieder een eigen sfeer om u te inspireren. Van klassiek tot modern, van eenvoudig tot luxe: er is keuze genoeg voor écht elk budget. Naast complete keukens zijn er verschillende materiaalsoorten, werkbladen, apparaten en toebehoren in de keukenshowroom te bekijken.

Dé tegelspecialist voor wand- en vloertegels

Naast veel inspirerende badkamer- en keukenopstellingen vindt u in de showroom van Versani ook een grote tegelafdeling met een uitgebreid assortiment vloer- en wandtegels. Hierdoor kan Versani u het complete pakket voor een nieuwe badkamer en keuken aanbieden. Want tegels maken tenslotte uw ruimte af. Tegels zijn erg aan trends onderhevig, daarom wordt de collectie voortdurend aangepast aan de nieuwste trends; natuursteen-achtige tegels, beton-look en een keramisch parket in grote formaten met een minimale voegbreedte. Op de tegelafdeling van Versani ziet u al deze trends terug. Ook is Versani officieel dealer van vtwonen tegels en kunnen ze de gehele collectie van dit populaire merk leveren. In uw keuze naar de juiste tegel spelen veel criteria een rol: onderhoudsvriendelijkheid, slijtvastheid, prijs, comfort, esthetiek, duurzaamheid. De medewerkers van Versani adviseren u graag.

Eigen ontwerpafdeling

Versani bewijst dat goedkoop niet betekent dat er ingeleverd moet worden op service. De adviseurs van Versani staan altijd klaar om uw droombadkamer of keuken te realiseren. In de showroom, of desgewenst aan huis, wordt u met raad en daad bijgestaan om een perfect resultaat neer te zetten. In de showroom is er een heuse designer aanwezig om u te voorzien van ideeën en op de keukenafdeling wordt gebruik gemaakt van een 3D designprogramma. Zo worden uw ideeën werkelijkheid en als het kan zelfs meer dan dat.

El Dorado voor de doe-het-zelver

Elke vakman, zowel de beroepshalve als de doe-het-zelver, weet dat goed materiaal het halve werk is. In de zeer uitgebreide shop-in-shop van Versani zijn allerlei bijzondere installatiematerialen te vinden, zoals verschillende verloopstukken, bijzondere aansluitmaterialen en probleemoplossende koppelingen. In de shop is ook een breed scala aan accessoires te vinden: kranen, douchesets, spiegels, handdoeken, wasmanden, enzovoorts.

Grote voordeelzolder

Op de voordeelzolder van Versani vindt u douchecabines, baden, whirlpools, douchebakken, wandcloset, wastafels, fonteintjes, badmeubelen, keukenapparatuur en meer. Overproductie van fabrieken, faillissementspartijen en producten met schoonheidsfoutjes. Goederen door annuleringen van grote exportorders en ex-showroom producten. Het blijft altijd een verrassing wat er op de grote voordeelzolder van Versani staat. Hier een complete badkamer samenstellen gaat natuurlijk lang niet altijd, maar met een paar leuke items van de voordeelzolder, afgestemd op de rest van de badkamer, bespaart u toch al snel enkele honderden tot duizenden euro’s! En dat met omruil- en/of fabrieksgarantie, dus zonder risico! Het is leuk om er rond te struinen en wellicht loopt u tegen een koopje aan! De kortingen op deze artikelen kunnen oplopen tot wel 70%.

Een kijkje in onze showroom

Vertrouwen in de toekomst

Versani blijft de aandacht richten op het behouden en verbeteren van de service en prijsstellingen. Versani werkt altijd eerlijk, duidelijk en overzichtelijk. Geen spelletjes maar gewoon de juiste prijs voor de juiste goederen. Dat is Versani! ‘Never change a winning team’. Versani was al trots op hun bedrijf, maar nu zijn ze nog mooier, ruimer en overzichtelijker. Alles is nieuw, ze hebben niets meegenomen van de oude locatie. Nou, dat is niet helemaal waar… Versani heeft hun medewerkers wel meegenomen. Maar die staan dan ook garant voor kennis, kunde en klantvriendelijkheid. Bijna allemaal werken ze al meer dan 15 jaar bij het bedrijf, sommigen zelfs al 20 jaar! Versani gaat de toekomst goedgemutst en vol vertrouwen tegemoet.

Graag tot ziens in onze showroom!

Directie Versani Alkmaar