Zaterdag 26 september: Topkok van NEFF bij Versani Alkmaar

Om de nieuwe Slide&Hide® oven en andere innovatieve keukenapparatuur van NEFF in een praktische setting te leren kennen, geeft de topkok van NEFF zaterdag 26 september een kookdemonstratie bij Versani. Ook maak je kennis met de nieuwe NEFF inductiekookplaat mét geïntegreerde afzuiging.

Gratis kookdemo

Deze kookdemo gaat vooral in op de mogelijkheden van verschillende ovensystemen en de inductiekookplaat en laten je ontdekken welke heerlijke gerechten je hiermee kunt bereiden.

Kom je ook?

Het belooft een gezellige dag te worden met heerlijke hapjes en drankjes. Wij nodigen je graag uit om langs te komen!

Aanmelden hoeft niet

Reserveren of aanmelden is niet nodig, je bent van harte welkom. Uiteraard is Versani volledig ‘corona proof’ ingericht om veilig te kunnen genieten & shoppen en dat geldt ook voor de kookdemo van NEFF op zaterdag 26 september.

zaterdag 26 september

Gratis kookdemo bij Versani

Kom langs en prik gezellig een vorkje mee!

Route »

Kookdemo’s tussen 11:00 en 16:00 uur

Versani is geopend van 9:00 tot 17:00 uur

Nieuwe NEFF inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

De nieuwe inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is de perfecte combinatie van een krachtig afzuigsysteem en een flexibele kookplaat waarvan je de FlexZones kunt combineren tot één grote kookzone. Met zijn efficiënte, stille motor biedt hij je een kookervaring zonder geluidsoverlast. Het verzonken afzuigsysteem zorgt voor een groot, doorlopend kookoppervlak waar je al je culinaire creativiteit op kwijt kunt.

Stel je voor…. je bent aan het koken en alles kookt en sist, maar je keuken is aangenaam stil en de lucht is heerlijk fris. Dankzij de nieuwe motortechnologie werkt onze nieuwe inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging bijzonder krachtig en stil. Op elk vermogensniveau.

NEFF Slide&Hide® ovens met een deur die verdwijnt…

Vaak worden ovengerechten nog lekkerder als je ze halverwege keert of bedruipt met boter en olie. De verdwijnende ovendeur van de Slide&Hide® is daarbij een uitkomst. Je reikt zo de oven in, zonder dat de ovendeur je in de weg zit. Bekijk de video om de Slide&Hide® oven in werking te zien.

5 voordelen

  • Bij het openen verdwijnt de ovendeur helemaal onder de oven
  • Ongehinderde toegang en daardoor ook erg veilig bij hoge inbouw
  • Ergonomisch ontwerp: de deurgreep draait mee met je hand
  • 71 liter oveninhoud: even groot als een traditionele oven
  • Comfortabele sluiting: de deur schuift en sluit geruisloos