De succesfactor van Artweger luidt innovatie die gepaard gaat met kwaliteit en functioneel design. Met deze strategie en een veelvoud aan innovatieve oplossingen heeft Artweger zich ontwikkeld tot een topbedrijf op het gebied van douchewanden en multifunctionele douches. De firma Artweger is een familiebedrijf dat gevestigd is in Bad Ischl (Salzkammergut) en dat 250 medewerkers heeft, waarvan er 200 werken in het moederbedrijf in Bad Ischl. Het bedrijf heeft filialen in Duitsland en Slowakije. Veel douchewanden worden in de fabriek in Bad Ischl geproduceerd, waarvan bijna elke tweede wordt geëxporteerd. De voornaamste afnemerlanden zijn Duitsland, Zwitserland, de Benelux, Frankrijk, Polen en Hongarije.


TRADITIE EN INNOVATIE


Traditie en innovatie horen bij Artweger al heel lang bij elkaar: bijvoorbeeld in 1923 aan het begin, toen Artweger wasknijpers van hout produceerde. In 1958 veroverde het Ruck-Zuck-wasrek met schaarmechanisme Europa en is vandaag de dag nog een onmisbare hulp in huis en tuin.
Veel ideeën en ambities hebben het bedrijf steeds weer laten groeien. In 1975 kwam de eerste douchewand van Artweger op de markt. Het productpalet werd sindsdien met bad- en douchekuipen van acryl en een breed wellness-assortiment, bestaand uit stoomdouches en whirlpools uitgebreid.


NIEUWE WEGEN WORDEN INGESLAGEN


Met de ontwikkeling van de TWINLINE, een nieuw soort douche-bad-combinatie, heeft Artweger het in 2005 voor elkaar gekregen om een nieuwe categorie op de sanitairmarkt te vestigen.
Vandaag de dag hoort Artweger bij de toonaangevende bedrijven in Europa. Voortdurend nieuwe ontwikkelingen en verfijnen van reeds bestaande ontwikkelingen in de drie kerngebieden douchewanden, stoomdouches en TWINLINE maken  de creativiteit en competentie van het veelvuldig onderscheiden bedrijf uit Bad Ischl duidelijk.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.