Versani gaat koken met kids

Koken met kids

 

Leuk en lekker voor de kids en zelf je handen vrij om onze nieuwe showroom te bekijken!

Handen wassen en schorten om, want op 24 maart aanstaande organiseert Versani een leuke en lekkere activiteit: Koken met Kids! In één van de professionele showroomkeukens van Versani gaan de kinderen als een echte kok aan het werk. Onze huiskok leert je kroost, stap-voor-stap met plezier kennismaken met lekker eten. Naast het leren bereiden van gerechten leren de kinderen ‘en passant’ ook nog van alles over smaak, gezond eten en hygiëne. En iets wat je ‘zelf’ hebt bereid, eet je natuurlijk ook samen op. Leren koken was nog nooit zo gezellig en leuk! 

We verdelen de dag in drie kookgroepen. De eerste groep begint om 13:00 uur, de tweede groep om 14:00 uur en de derde groep om 15:00 uur. Om ongeveer 16:00 uur zal de laatste groep klaar zijn. De activiteit is bedoeld voor keukenprins(ess)en vanaf 6 jaar. Per groep kunnen 8 kids meedoen. De entree is helemaal gratis en voor de ouders staat er een kopje koffie met heerlijke koek klaar!


Je kunt je kind(eren) inschrijven door een e-mail te sturen met de naam, leeftijd en voorkeurstijd naar info@versani.nl. De inschrijftermijn sluit op 23 maart. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met opgeven!