Werkbladen

Het werkblad als finishing touch

Tegenwoordig geldt het werkblad vaak als finishing touch van je keuken of soms zelfs als eyecatcher. De materialen variëren van kunststof tot roestvrij staal, van graniet tot glas en van composiet tot beton. En dat alles al dan niet met motief, gladde of ruwe afwerking, verschillende randafwerkingen en in vele, vele kleuren. Versani heeft een zeer uitgebreid assortiment werkbladen van verschillende leveranciers.

Keramiek:
onbegrensde mogelijkheden

Wil je onderhoudsvrij dan kies je voor keramiek of neolith. Deze werkbladen zijn vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen met als hoofdbestanddeel klei. De bladen zijn eenvoudig te reinigen en vanwege de volledig gesloten structuur 100% vlekbestendig. het is uitgesloten dat vet of kleurstoffen in het materiaal trekken. Ideaal voor toepassing in de keuken. Uitzonderlijke maatoplossingen, zoals mooi uitgevoerde spoelunits, cascades met watergeulen en werkbladen met rondingen, worden met precisie en vakkundigheid uitgevoerd.

Cosmostone: duurzame blikvanger

Composiet is prachtig en uiterst duurzaam. Keukenbladen van composiet bestaan voornamelijk uit natuurlijke grondstoffen. Maar het is een machinaal vervaardigd product. Geen verrassingen dus wat betreft kleur en structuur. De aanrechtbladen hebben een gesloten oppervlak. Dit zorgt ervoor dat water of andere vloeistoffen nauwelijks in het oppervlak door kunnen dringen.

Graniet: natuurlijk en stoer

Natuursteen, de naam zegt het al, is gevormd door de natuur. Dat maakt dat geen enkel natuurstenen werkblad hetzelfde is. Daarnaast is het een tijdloos en duurzaam materiaal dat ‘leeft’ en met de jaren alleen maar mooier wordt. In ons assortiment bevinden zich ook exclusieve marmers. Natuursteen geeft elke keuken karakter en een unieke uitstraling en is niet voor niets al jaren populair.

Decortop: unieke kleuren en oppervlaktestructuren

Een DecorTop® keukenblad of wastafelblad oogt robuust en de structuur van het laminaat is duidelijk zichtbaar en voelbaar. Zo geeft DecorTop net een beetje meer power aan je keuken. Het extra dikke laminaat met deze grove structuur is verkrijgbaar in verschillende exclusieve hout- en steenkleuren. Dankzij de natuurgetrouwe kleur en structuur vormt een DecorTop blad zelfs een goed alternatief voor bijvoorbeeld een houten of een stenen blad. Het HPL (High Pressure Laminate) is samengesteld uit meerdere, in melaminehars gedrenkte lagen die onder hoge druk zijn samengeperst en is extra dik. Het basismateriaal is multiplex, spaanplaat of Greengridz.

Beton: exclusief en uniek

Beton wordt steeds vaker gebruikt in de keuken. Het ruwe materiaal heeft een industriële stoere look en is daarom een echte blikvanger. Maar traditioneel beton is zwaar, vlek gevoelig en scheurt snel. Versani heeft daar de oplossing voor. Wij leveren betontechnieken die licht van gewicht, onderhoudsvrij en zeer robuust zijn. Voorheen werd terrazzo en beton op de keuken gestort en daar ook bewerkt met alle rotzooi die dat met zich meebracht. Nu kan je werkblad van te voren op maat gemaakt worden. Er zijn diverse kleuren om uit te kiezen.

Bekijk hier de nieuwste werkbladen:

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur

21% BTW korting + 25% korting op tegels + 10% extra Pinkster korting op keukens en sanitair