Trends & accessoires

Accessoires als eyecatcher

We brengen dagelijks heel wat tijd door in de keuken. Denk maar eens aan koken, ontbijt klaarmaken, drankjes halen of zelfs eten. De keuken mag dan ook best naar eigen wens ingericht worden. Niet alleen praktisch maar vooral ook naar persoonlijke smaak. Mooie accessoires hoeven niet opgeborgen te worden. Door deze als eyecather te showen, krijgt de keuken net wat meer uitstraling. Er is een ruime keus in verschillende en prachtige apparaten die gezien mogen worden. Maar ook andere accessoires zorgen ervoor dat de keuken pas echt compleet is. Voel je thuis in je eigen keuken.

Goochelen met licht

Verlichting is een belangrijke factor in de keuken, buiten het praktische werklicht is het tegenwoordig ook een erecatcher. De lampen van Jansen en de Bont laten je veranderen in een illusionist. Je bedient deze lamp van kleur, breedte verlichting en sterkte zonder hem aan te raken en zonder afstandbediening. Je kunt de lamp in onze showroom komen bewonderen.

Bijzondere pannen

Speciaal voor kookplaten met geïntegreerde afzuiging, zoals bijvoorbeeld van Bosch, Neff en Franke ontwikkelde Berghoff bijzondere pannen. Kwaliteit die je van Berghoff mag verwachten. De dampen worden naar de afzuiging geleid d.m.v. een wereldwijd gepatenteerd systeem in de deksel voor een nog beter afzuigresultaat.

Ovens met volledig inschuifbare deur

Vaak worden ovengerechten nog lekkerder als je ze halverwege keert of bedruipt met boter en olie. De verdwijnende ovendeur van de Slide&Hide® is daarbij een uitkomst. Je reikt zo de oven in, zonder dat de ovendeur je in de weg zit. Bekijk de video om de Slide&Hide® oven in werking te zien.

Mooi afgewerkte afzuigkap

Het meest voorkomende probleem met het realiseren van een kookeiland is de afzuiging. Er zijn uiteraard kookplaten met afzuiging, deze nemen echter altijd wat ruimte uit de kast die eronder staat. Verlaagde plafonds worden niet door iedereen even mooi gevonden en de ‘oude’ eilandkappen hangen eigenlijk altijd wel in de weg. Tegenwoordig zijn er ook plafondunits met recirculatie die weinig tot geen aandacht opeisen.

Houd alles lekker vers

Goed voedsel verdient het om goed bereid en bewaard te worden en dat hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn. Quva heeft een uniek systeem bedacht om super snel en handig voedsel te vaceren waardoor het tot 3x langer bewaard kan worden. Het gepatenteerd systeem neemt geen extra ruimte in beslag op je keukenblad.

Berghoff accessoires

Berghoff is een internationaal merk dat geavanceerde keukenontwerpen creëert, produceert en verdeelt die je dagelijkse kookervaringen dat tikkeltje extra geven. Berghoff heeft passie voor koken en oog voor detail en dat resulteert in producten die worden aanbevolen en beloond voor hun esthetiek en gebruiksvriendelijkheid. Berghoff is het merk dat design en innovatie naar elke keuken brengt via een wereldwijd netwerk. Versani heeft nu een nieuwe accessoire afdeling van Berghoff in de showroom. Kom snel naar de showroom om alle wannahaves te zien!

Een greep uit de collectie Berghoff accessoires: