Showroom keukensale

Showroomkeukens van Versani maken regelmatig plaats voor nieuwe keukenopstellingen. Wij willen immers de nieuwste trends op het gebied van keukens laten zien en dat betekent dat wij af en toe onze collectie showroomkeukens wisselen. En dat is goed nieuws voor u, want zo kunt u extra voordelig een complete keuken kopen. De korting kan flink oplopen. De showroomkeukens in onze uitverkoop zijn allemaal nieuw en voorzien van de beste keukenapparatuur. Staan er geen keukens op deze pagina? Bel of kom langs in onze showroom en vraag een van onze keukenadviseurs naar de mogelijkheden. Wellicht komt er een showroom keuken opruiming aan.

Tristar showroomkeuken van écht hout

Écht houten keuken met robuuste uitstraling. 10 cm dikke wanden, 10 cm dikke wand schappen met verlichting en een prachtig afgewerkte schouw. De keuken is voorzien van een granieten werkblad met tegeltjesbak. Het blad is anticato bewerkt voor een doorleefd effect.

Kwaliteitsapparatuur:

  • Liebher koeler.
  • Liebher vriezer.
  • Bosch vaatwasser.
  • Denardi inductiefornuis.
  • Novi afzuigunit.

Afmeting 350 x 225 cm óf 210 x 225 cm (kastenwand 140 cm is eventueel los te plaatsen).

Adviesprijs € 25.895,00

Versani prijs € 19.500,00

UITVERKOOP € 13.500,00

Tristar écht houten showroomkeuken

Schitterende, echt houten keuken. Fronten  gedisseld en gebeitst in 5% white. Blad keramisch ruig afgewerkt, kleur Concretto. Rvs gasfornuis, achterwand en afzuigkap. Inclusief vaatwasser, verlichting en keukenkraan.

Lengte 450 cm (in delen te plaatsen).

Adviesprijs € ??.???,00

UITVERKOOP € 8.750,00

Leuke showroomkeuken voor kleine prijs

Leuke beginnerskeuken met ongekende luxe. Melamine front (kids proof) in grijs, kunstsof blad met houtdecor.

Luxe kasten waaronder: 3 klepkasten, hoekkast met “le mans” systeem, 90 cm ladekast. Opbouw  spoelbak, tweegreeps kraan, koeler, oven, vaatwasser, brede gaskookplaat en 90 cm rvs schouwkap.

Afmeting 300 x 156 cm

Adviesprijs € 6.724,00

UITVERKOOP € 3.600,00

Op dit moment zijn er geen of niet meer showroom keukens in de verkoop. Bel 072 528 08 92 of kom langs in de showroom. Wellicht komt er binnenkort een nieuwe keukenopstelling in de verkoop.