Showroom keukensale

Showroomkeukens van Versani maken regelmatig plaats voor nieuwe keukenopstellingen. Wij willen immers de nieuwste trends op het gebied van keukens laten zien en dat betekent dat wij af en toe onze collectie showroomkeukens wisselen. En dat is goed nieuws voor u, want zo kunt u extra voordelig een complete keuken kopen. De korting kan flink oplopen. De showroomkeukens in onze uitverkoop zijn allemaal nieuw en voorzien van de beste keukenapparatuur. Staan er geen keukens op deze pagina? Bel of kom langs in onze showroom en vraag een van onze keukenadviseurs naar de mogelijkheden. Wellicht komt er een showroom keuken opruiming aan.

Deze mooie witte hoogglans keuken is helemaal van deze tijd!

Mooie witte hoogglans keuken met rvs greeplijsten. Tijdloos design met enorme opbergruimte. Handige klepkasten met regelbare LED verlichting, werkblad verlichting. De halfhoge kasten zorgen voor een ruimtelijk effect.

Deze keuken is voorzien van kwaliteitsapparatuur van AEG:

  • AEG Koeler 122 cm
  • AEG combimagnetron
  • AEG Proclean vaatwasser
  • AEG 80 cm facetlijn inductiekookplaat

De keuken is uitgevoerd met een echt marmer, extra diep (75 cm), werkblad in Bianco Carrara gepolijst van 4 cm dik. Het blad is op het schiereiland zelfs opgedikt tot 19 cm!

Adviesprijs € 31.189
Versani prijs € 21.500
Stunt meeneemprijs € 12.500!

Onze adviseurs helpen u graag deze keuken aan te passen naar uw beschikbare keukenruimte.

Superstrakke gelakte design showroomkeuken!

Deze superstrakke gelakte designkeuken in hoogglans zwart is voorzien van hoekkast met le-mans systeem, 2 klepkasten met lift systeem en extra hoge (86 cm) onderkasten. Het RVS blad is van franke met ingelaste spoelbak en naadloze hoekverbinding en ingebouwde PIT cooking. Dit blad is de droom voor iedereen die van hygiëne en gemak houdt.

De kwaliteitsapparatuur in deze keuken maken van deze keuken een droomkeuken:

  • PITT Cooking koken
  • AEG vaatwasser met liftsysteem
  • AEG koel/vriescombinatie
  • AEG steambake oven
  • Franke 90 cm afzuigkap

Adviesprijs € 23.250
Versani prijs € 16.500
Stunt meeneemprijs € 7.650!

Onze adviseurs helpen u graag deze keuken aan te passen naar uw beschikbare keukenruimte.

Op dit moment zijn er geen of niet meer showroom keukens in de verkoop. Bel 072 528 08 92 of kom langs in de showroom. Wellicht komt er binnenkort een nieuwe keukenopstelling in de verkoop.