Keukens

Een keuken die alleen dient om te koken, is passé. De keuken heeft tegenwoordig een centrale rol in huis. Het is een gezellige en ontspannen ontmoetingsplek voor familie, vrienden en kennissen, op elk tijdstip van de dag. Daarom is het belangrijk dat jouw nieuwe keuken helemaal aansluit bij jouw wensen én budget. Hoe pak je dat aan? Door eerst vooral inspiratie op te doen: bekijk nieuwe stijlen, gadgets en apparatuur. Een perfecte plek om inspiratie voor je nieuwe keuken op te doen is bij Versani. In de keukenshowroom kun je genieten van keukens in verschillende stijlen: de ideale manier om een beeld te krijgen van wat jij mooi en praktisch vindt. Ook kun je terecht voor advies over keukenontwerpen-, renovatie of-montage.

Duitse kwaliteitskeukens

Bij Versani kun je een Duitse Logic keuken aanschaffen. Deze leverancier onderscheidt zich door ongekende luxe te leveren tegen zéér scherpe prijzen. Dat heeft onder andere te maken met het efficiënte productieproces van Duitse fabrieken. Met een zeer uitgebreid programma zijn er prachtige keukens te realiseren. Helemaal in de look en feel van jouw wensen. Kies je voor een Logic keuken, dan hoef je niet te besparen op apparatuur of kwaliteit!

Topkwaliteit van Nederlandse bodem

Met deze fabrikant heeft Versani een unieke keuzefabrikant als leverancier. Een maatwerk keuken is geen probleem. Elk leverbaar front en kast uit de collectie kan op maat gemaakt worden. Gespoten in elke RAL, SIKKENS of NIC kleur en met diverse prachtige afwerkingen. En met écht hout zijn ze niet te evenaren!

Noviteiten

In de toonzaal van Versani zie je de allernieuwste snufjes op keukegebied. De nieuwste materialen op frontgebied, zoals poedercoat en echt houten fronten tot maar liefst 250 cm hoog! De nieuwste apparatuur, al dan niet voorzien van Wifi aansluiting. De allernieuwste materialen op werkbladgebied. Kokendwaterkranen met chiller en koolzuur. Verlichting in de meest fraaie varianten. Kortom, een bezoek is zeker de moeite waard!

Persoonlijk advies

Ben je er nog niet uit wat betreft de inrichting en styling van jouw (nieuwe) keuken? Onze keukenadviseurs geven advies op maat en helpen je graag om jouw keuzewensen in kaart te brengen en deze af te stemmen op jouw woning. In een prachtige 3D tekening schetsen zij jouw persoonlijke keukenplan.

Arjan, Ron en Anja maken jouw nieuwe keuken persoonlijk.

Prachtige keukens die Versani kan leveren:

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur

21% BTW korting + 25% korting op tegels + 10% extra Pinkster korting op keukens en sanitair