Grohe Eurosmart keukenmengkraan

Grohe Eurosmart keukenkraan – veelzijdige kraan met draaibare uitloop en handig montagesysteem

Je keuken een nieuwe uitstraling én meer functionaliteit geven? Dat gaat helemaal vanzelf met de GROHE Eurosmart keukenkraan. Uitgevoerd met een vernieuwd ontwerp en een 35% hogere uitloop is deze blikvanger nog praktischer in gebruik. De eengreepsmengkraan is geschikt voor een 1-gatsinstallatie en heeft een hoge U-vormige uitloop die soepel 150˚ draait zonder tegen muren of keukenkastjes aan te stoten.

De mengkraan is voorzien van GROHE SilkMove technologie die een soepele en precieze bediening garandeert gedurende de hele levensduur van de kraan. Via de gescheiden waterwegen van GROHE Zero wordt voorkomen dat er lood en nikkel in het kraanwater terecht komt, zodat je altijd heerlijk drinkwater ter beschikking hebt.

De instelbare debietbegrenzer zorgt voor een duurzaam waterverbruik met behoud van kwaliteit, terwijl de geïntegreerde temperatuurbegrenzer extra veiligheid toevoegt om verbranding door heet water te voorkomen. De slijtvaste GROHE StarLight afwerking is krasbestendig, waardoor het chroomoppervlak van topkwaliteit blijft.

Belangrijkste kenmerken:

  • Extra eenvoudige installatie zonder gereedschap
  • GROHE Zero voor zuiver drinkwater
  • Hoge uitloop: handig tijdens het koken
  • GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
  • GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
  • Draaihoek van 150° voor het moeiteloos draaien van de uitloop
EAN: 4005176635694 Artikelnummer: 30567000 Categorieën: ,

Extra informatie

Kleur

Chroom

Merk

Grohe