Siemens SX75Z800BE vaatwasser 60 cm XXL

995,00

Uitverkocht

LET OP: Dit artikel kunt u alleen afhalen.

Showroommodel met garantie. OP=OP!

Deze iQ500 vaatwasser van Siemens is een volledig geïntegreerde vaatwasser van 60 cm XXL. Omdat XXL vaatwassersgroter zijn dan standaard vaatwassers, is er meer ruimte voor grote borden of schalen.

✓ Was en droog je vaat tot wel drie keer sneller, maar met hetzelfde brandschone resultaat. Dankzij varioSpeed Plus kun je altijd kiezen voor versneld afspoelen, zelfs wanneer de cyclus al bezig is.
✓ Comfortabel en snel opruimen gegarandeerd: de nieuwe, elegante flexComfort-korven maken het in- en uitruimen van de vaatwasser nu heel makkelijk.
✓ Met rackMatic wordt inruimen nog makkelijker. De korf heeft bovenaan namelijk speciale hendels die je in kunt drukken om de bovenkorf te verstellen.
✓ Het premium design van de Siemens vaatwasser is niet alleen zichtbaar aan de buitenzijde. Dankzij de blauwgekleurde markeringen in de vaatwasser weet je precies welke onderdelen van de vaatwasser je kunt aanpassen.
✓ Maak je je weleens zorgen of je kwetsbare glaswerk de vaatwasser wel overleeft? Met glassZone kun je erop vertrouwen dat jouw glazen optimaal beschermd worden.
✓ Op zoek naar een groenere vaatwasser die nog steeds maximaal presteert? Het Zeolith®-droogsysteem werkt op basis van een compartiment gevuld met natuurlijke mineralen die vocht opnemen en warmte afgeven.
✓ Programma’s: Auto 45-65°C, eco, Favoriet, Glass Shine, intensief, Kort 60°C, Nachtprogramma 50°C, Snel programma 45°C
✓ Extra functionele opties: Home Connect, intensiveZone, Machine Care, Shine & Dry, Vario Speed Plus✓ AquaStop
✓ Geluidsniveau: 42 dB(A)

 

EAN: 4242003870099 Artikelnummer: SX75Z800BE Categorieën: ,

Extra informatie

Merk

Siemens