Frilec vrijstaand/tussenbouw fornuis

1266,00 999,00

Het nieuwe, strak ontworpen vrijstaande fornuis FREIBURG995STFINOX heeft een tijdloze stijl die perfect past in iedere ruimte in uw huis. Aan de bovenzijde is het fornuis voorzien van 5 gaspitten, waarvan één sterke wokbrander (in het midden). De pitten zijn voorzien van mooie gietijzeren pandragers.
Kijken we meer naar beneden, dan vinden we de oven. De oven heeft een zeer ruime inhoud van liefst 106 liter netto en is voorzien van uitmate handige katalytische wanden (zelf reinigend). Met 4 insteekhoogtes kunt u meerdere gerechten in één keer bereiden. De FREIBURG995STFINOX wordt dan ook geleverd met een bakplaat, een rooster én een draaispit voor de grill.
Met de ruime opberglade onder het fornuis kunt u ook nog eens een hele boel accessoires kwijt, zonder dat dit in uw keuken rond blijft slingeren.

De FREIBURG995STFINOX is luxe afgewerkt met een handige display, waar u ook de (digitale) timer op af kunt lezen. Het fornuis heeft een mooie, robuuste RVS handgreep, waardoor deze in geen enkel vertrek in uw woning zal misstaan.
Het fornuis is daarbij is voorzien van 4 handige, in hoogte te verstellen poten. Hierdoor is de hoogte in te stellen tussen de 86 en 99 centimeter.

LET OP! Dit is een showroommodel en daarom extra scherp geprijsd!

EAN: 8717202120246 Artikelnummer: FREIBURG995STFINOX Categorie:

Extra informatie

Breedte

90 cm

Diepte

60 cm

Kleur

rvs

Merk

Frilec