De bijkeuken

ALLES OPGEBORGEN - NAAST DE KEUKEN

De bijkeuken is de ‘alles-in-één’ ruimte. Welke bijkeuken zou jij graag willen hebben? Dat hangt natuurlijk helemaal af van de ruimte die je daarvoor beschikbaar hebt, maar ook van je wensen. Sommige mensen gebruiken hem hoofdzakelijk als opbergruimte voor huishoudelijke artikelen, anderen maken hiervan een fraaie kleedruimte met heel veel laden, voor heel veel opbergruimte. De keuze is aan jou!

Geen gestapeld meer

In de voorraadkast zijn drankjes altijd binnen handbereik, doordat de verschillende kratten overzichtelijk en open geplaatst kunnen worden.

Duurzaam huishouden

De praktische uittreksystemen bieden veel ruimte voor duidelijke en schone afvalscheiding. Zo kun je eenvoudig en makkelijk recyclen.

Wasmachine en droger binnen handbereik

Plaats de wasmachine en droger op ergonomische hoogte, waardoor bukken overbodig wordt. In de lades naast de wasmachine kun je de wasmand plaatsen en de was overzichtelijk sorteren.

De was doen, strijken, boodschappen opbergen, omkleden na het werk, oud glas opslaan of wat er anders nog in het huishouden gedaan moet worden: in de bijkeuken heeft alles een plekje.

Deze Nolte bijkeuken is te zien in onze showroom in Alkmaar:

Wil jij ook een bijkeuken thuis?

Bij Versani stel je helemaal op maat jouw bijkeuken samen. Aan de hand van de oppervlakte van jouw bijkeuken en wat je er wilt doen en in wilt opslaan, ga je met één van onze adviseurs aan de slag om jouw ideale inrichting uit te zoeken. Daarbij is niets te gek.

Kom naar de showroom of beter nog; maak eerst een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je in kunnen plannen.

Maak een showroom afspraak