Showroom keukensale

Showroomkeukens van Versani maken regelmatig plaats voor nieuwe keukenopstellingen. Wij willen immers de nieuwste trends op het gebied van keukens laten zien en dat betekent dat wij af en toe onze collectie showroomkeukens wisselen. En dat is goed nieuws voor u, want zo kunt u extra voordelig een complete keuken kopen. De korting kan flink oplopen. De showroomkeukens in onze uitverkoop zijn allemaal nieuw en voorzien van de beste keukenapparatuur. Staan er geen keukens op deze pagina? Bel of kom langs in onze showroom en vraag een van onze keukenadviseurs naar de mogelijkheden. Wellicht komt er een showroom keuken opruiming aan.

Gezellige keuken van Nolte met spoeleiland

Deze sterk afgeprijsde showroomkeuken in een landelijke stijl heeft MDF framedeuren, rondom gelakt in de kleur opaal. Het spoeleiland heeft een gezellig verhoogd zitgedeelte waar je krukken bij kunt plaatsen. De keuken heeft een leuk speels design met veel praktische ruimte!

De apparatuur is van Zanussi:

  • Koel/vriescombinatie
  • Combimagnetron
  • Inductiekookplaat
  • Afzuigkap
  • Vaatwasser

De keuken is nog leverbaar, dus uitbreidingen/veranderingen zijn bespreekbaar. De keuken in deze opstelling is direct leverbaar.

Je profiteert nu van ruim 46% korting, waardoor deze keuken al voor € 8500 van jou kan zijn! Heb je interesse in deze keuken of heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 072 528 08 92 of mail naar keukens@versani.nl. Je kunt ook vrijblijvend een bezichtiging plannen.

Versani verkoopprijs was € 15.950,00

Mag nu weg voor € 8.500,00

Schitterende showroomkeuken moet plaats maken voor nieuw een model

Het betreft een kwaliteitskeuken van Tristar keukens uit Bladel. De keuken heeft hoogglans witte kasten in combinatie met hoge kasten met 3-laags houten deuren van 234 cm hoog! Het composiet werkblad is voorzien van PITT Cooking gasringen in het werkblad geïntegreerd. De keuken heeft een onderbouw spoelbak en een luxe kokend waterkraan van Franke.

De apparatuur is van Neff:

  • Multifunctionele oven slide en hide.
  • Multifunctionele oven met variosteam en slide en hide.
  • Koeler 102 cm.
  • Vriezer 102 cm.
  • Luxe, glazen afzuigkap met afzetmogelijkheid.

De keuken heeft een afmeting van 3100 x 3800 cm en een hoogte van 244 cm. Het werkblad staat  op 90 cm werkhoogte, maar dit is aan te passen door een hogere plint te plaatsten (huidige plint is 10 cm). De hoge kasten zijn 78 cm hoog en het werkblad is 2 cm dik!

Een werkelijk schitterende keuken!

Adviesprijs € 26.458,00

Versani prijs € 21.500,00

UITVERKOOP € 15.750,00