Showroom keukensale

Showroomkeukens van Versani maken regelmatig plaats voor nieuwe keukenopstellingen. Wij willen immers de nieuwste trends op het gebied van keukens laten zien en dat betekent dat wij af en toe onze collectie showroomkeukens wisselen. En dat is goed nieuws voor u, want zo kunt u extra voordelig een complete keuken kopen. De korting kan flink oplopen. De showroomkeukens in onze uitverkoop zijn allemaal nieuw en voorzien van de beste keukenapparatuur. Staan er geen keukens op deze pagina? Bel of kom langs in onze showroom en vraag een van onze keukenadviseurs naar de mogelijkheden. Wellicht komt er een showroom keuken opruiming aan.

Schitterende massief houten keuken

Écht houten keuken met gedisselde randen. Prachtig keramisch werkblad in betonlook. Het inductie fornuis met zwarte achterwand en afzuigkap staat erg mooi bij de houten keukenkastjes. De keuken heeft een zeer luxe vrijstaande dubbeldeurs koelkast met een zee van ruimte. Het is echt een buitenkans om deze prachtige oerhollandse keuken in huis te halen!

Bel voor meer informatie even naar onze winkel: 072 528 08 92

Versani prijs € 16.250,00

UITVERKOOP € 10.750,00

Tristar showroomkeuken van écht hout

Écht houten keuken met robuuste uitstraling. 10 cm dikke wanden, 10 cm dikke wand schappen met verlichting en een prachtig afgewerkte schouw. De keuken is voorzien van een granieten werkblad met tegeltjesbak. Het blad is anticato bewerkt voor een doorleefd effect.

Kwaliteitsapparatuur:

  • Liebher koeler.
  • Liebher vriezer.
  • Bosch vaatwasser.
  • Denardi inductiefornuis.
  • Novi afzuigunit.

Afmeting 350 x 225 cm óf 210 x 225 cm (kastenwand 140 cm is eventueel los te plaatsen).

Adviesprijs € 25.895,00

Versani prijs € 19.500,00

UITVERKOOP € 13.500,00