Keukens

Een keuken die alleen dient om te koken, is passé. De keuken heeft tegenwoordig een centrale rol in huis. Het is een gezellige en ontspannen ontmoetingsplek voor familie, vrienden en kennissen, op elk tijdstip van de dag. Maar de keuken is zeker niet alleen sociaal. Ook de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van een keuken is uitermate van belang. De keuken anno-nu heeft ook allerlei verborgen functies. Van uitschuifbare werkbladen tot snijplanken; de keuken is vergelijkbaar met een Zwitsers zakmes! Het benodigde gereedschap komt pas tevoorschijn zodra je het nodig hebt.

De keuken als nieuwe woonkamer

Nu we dus steeds meer van onze keuken laten zien, moet deze wel passen bij de stijl van het interieur. Dat is de sfeer die we zoeken in onze sociale keuken. Bij Versani kunnen wij u uitstekend hierin adviseren en begeleiden. Het goed analyseren van ieders persoonlijke routing in de keuken geeft vaak verrassend nieuwe inzichten voor een ontwerp. Samen met de klant zoeken we naar die ‘persoonlijke touch’. Op deze manier ontstaat een verrassende leefruimte die vaak naadloos overloopt in de rest van het interieur. Versani levert maatwerk keukens en complete kwaliteit keukens voor prachtige prijzen. Bekijk ook onze speciale aanbiedingen.

In onze splinternieuwe showroom van 2500 m2 vindt u prachtige keukenopstellingen. Allemaal voorzien van de laatste trends en nieuwste snufjes. Het is echt de moeite waard om te komen kijken!

 

 Actie keuken 3950 

Heeft u het ook op tv gezien in het programma De rekenkamer? 
Bij Versani wel heldere prijzen en voorwaarden >> lees verder

 

 

Versani Keukenspecialist