Robuuste keuken waarin geleefd kan worden

ROBUUST I LANDELIJK

Het is tegenwoordig erg populair om je huis in te richten met robuuste meubelen, gemaakt van hout in combinatie met beton of staal. Deze stoere robuuste keuken is gemaakt van massief hout en heeft als afwerking een dik composiet werkblad in betonlook. Deze twee materialen samen geven een stoere look en vooral een knus gevoel. De unieke witte servieskast in landelijke stijl heeft deuren met glas en wekt nostalgie op. Deze droomkeuken is een echte leefkeuken waar niet alleen wordt gekookt, maar vooral geleefd. Het kookeiland heeft een gezellige bar en aan de lange eettafel kun je veel familie en vrienden kwijt. Onder het genot van een hapje en drankje ontstaan hier de beste herinneringen.

Natuurlijke schoonheid

Dit prachtige en uiterst duurzame Silestone keukenblad is van compostiet in de kleur Arden Blue. Composiet bestaat voornamelijk uit natuurlijke grondstoffen, maar is machinaal vervaardigd. Geen verrassingen dus wat betreft kleur en structuur. Het is een hardsteen look-a-like zonder de nadelen. Water of andere vloeistoffen dringen nauwelijks door in het oppervlak.

Houten keukenkasten

Deze MadebyDas keuken heeft echte houten fronten Oxford gebeitst met verticale groefverdeling. De kastjes hebben dikke geschroefde achterwanden voor een zeer solide constructie. Het Nederlandse MadebyDas keukens levert de hoogste kwaliteit scharnieren, lades en binnenwerken van Blum in een corpus van 18 mm dik. Ze maken keukens waar jij gelukkig van wordt.

Klassieke keukenkraan

In een landelijk interieur verhoog  je de gezelligheid door te kiezen voor een rondvormige kraan met een speelse uitstraling. De chromen Quooker Classic Fusion is de alles-in-één kraan in een klassiek jasje. Als je hem combineert met de CUBE geeft hij ook gekoeld en bruisend water. Super handig. Je zet zó een pot thee of een kan limonade op tafel.

Details van deze keuken

Oppervlakte: 59.05 m2
Merken in dit project: MadebyDas – Kemie – Bosch – Quooker

Deze keuken kan helemaal naar eigen wens en budget samengesteld worden.

Wat maakt deze keuken bijzonder

    • De combinatie van robuust en landelijk maakt deze keuken zo boeiend.
  • Het Silestone keukenblad is gemaakt van compostiet in de kleur Arden Blue en heeft een hardsteen look-a-like zonder de nadelen.
  • Met deze keukenindeling, inclusief een bar aan het kookeiland en een extra lange eettafel, behoort alleen koken tot het verleden.
  • De walk-in voorraadkast heeft veel extra opbergruimte en is tevens voorzien van een vrieskast.
  • Het Ceramistone werkblad is vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen en is eenvoudig te reinigen en vlekbestendig.

In de robuuste landelijke keukenstijl komen allerlei elementen bij elkaar. Van betonnen details tot houten keukenkasten. Het is met recht een populaire keukenstijl. Je kunt er alle kanten mee op.

Bosch 4D heteluchtoven met magnetron 

Quooker Classic Fusion Round chroom

Silestone composiet blad Arden Blue suede

Hout uit verantwoord beheerde bossen

Zwarte handgrepen met geborstelde afwerking

We ontvangen je graag voor inspiratie en advies in de winkel. Wanneer wij advies geven, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur

21% BTW korting + 25% korting op tegels + 10% extra Pinkster korting op keukens en sanitair