Deze unieke design keuken overtreft in functionaliteit

UNIEK I DESIGN

Succes verzekerd met deze unieke design keuken. Een design keuken kenmerkt zich door een uniek keukendesign, hoge keuken kwaliteit, luxe keukenmerken en een exclusieve uitstraling. Deze luxe keuken is minimalistisch en overtreft in stijl, comfort en functionaliteit. Door de unieke opstelling en bijzondere kleur- en materiaalcombinaties is het een echte een blikvanger. De keuken heeft een bijna onzichtbare walk-in voorraadkast en een geïntegreerde werkplek waardoor je niet alleen kookt en woont, maar ook werkt in deze design keuken.

Walk-in voorraadkast

De voorraadkast is vaak een losse kast waar alle potjes en pakjes staan. Maar de fijnste voorraadkasten, zijn die waar je naar binnen kan lopen. In deze walk-in voorraadkast is het alsof je in je eigen privé-winkeltje staat. De kast heeft een uniek schuifdeursysteem met volledig te openen fronten die de kast snel en intuïtief openen en vervolgens weer discreet laat ‘verdwijnen’.

Stalen constructie

Boven het eiland hang een indrukwekkende stalen constructie met afzuigkap. Het langwerpige, industriële design heeft een matzwarte stalen frame met houten planken en dimbare led-verlichting die het eiland sfeervol verlichten. Een plafondrek is fraai en erg praktisch voor het opbergen van oliën, kruidenpotjes of een leuke plant. Het is een bijzonder designobject in deze keuken.

Keuken (thuis)werkplek

De keuken is onderdeel van onze leefruimte en verschuift steeds meer naar de woonkamer. Maar er is nu nog een element bijgekomen: thuiswerken. In deze keuken is een discrete werkruimte gecreëerd, handig voorzien van koffie of thee binnen handbereik. Zo wordt de keuken niet alleen een plek om te koken en te leven, maar ook om te werken. Alles onder één dak.

Details van deze keuken

Oppervlakte: 19.25 m2
Merken in dit project: KH System Möbel – Blum – Kemie – Novy – AEG – Naber

Deze keuken kan helemaal naar eigen wens en budget samengesteld worden.

Wat maakt deze keuken bijzonder

  • De schitterende combinatie van brons, hout en Emperador Brown.
  • Zwevend kookeiland op metalen frame met daarboven een indrukwekkende stalen constructie.
  • Een thuiswerkplek die bijna onzichtbaar is achter de hoge kastenwand met AEG apparatuur.
  • De walk-in voorraadkast heeft veel extra opbergruimte en is tevens voorzien van een vrieskast.
  • Het Ceramistone werkblad is vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen en is eenvoudig te reinigen en vlekbestendig.

Het eerste wat opvalt aan deze keuken is het kleurgebruik dat prachtig met elkaar blendt. Zo is er gekozen voor eikenhout kasten in combinatie met een steen decor brons keukenfront om zo een warme en uitnodigende sfeer te creëren.

Naber Linea Drive matzwarte  keukenkraan 

Zwevend eiland op metalen frame

Eikenhout en steen decor brons fronten

Keramisch blad Emperador Brown

AEG stoom- en heteluchtoven

We ontvangen je graag voor inspiratie en advies in de winkel. Wanneer wij advies geven, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur

21% BTW korting + 25% korting op tegels + 10% extra Pinkster korting op keukens en sanitair