Moderne keuken met een klassiek uiterlijk

MODERN I KLASSIEK

Hoewel een modern klassieke keuken wellicht niet de eerste combinatie is waar je aan denkt, geniet je met deze keuken juist van het beste van beide werelden. Strakke fronten in een olijfgroene natuurtint en de meest innovatieve, moderne keukenapparatuur worden in deze keuken gecombineerd met talloze klassieke details. Typisch voor de klassieke keuken is dat er volop ruimte is om al je leuke voorraadpotten, kookboeken, kruidenpotten en wijnflessen te showen. In de open keukenkasten en de keukenkasten met glazen deuren krijgt alles gemakkelijk een vaste plaats. Het keramieke blad in de prachtige kleur iron copper, het hout van de kasten en de klassieke messing keukenkraan met bijpassende spoelbak geven deze keuken een nostalgisch, warm karakter. Het is dan ook een exclusieve leefkeuken met een eigentijdse uitstraling.

Houtlook wijnregalen

Mooie flessen verdienen een ereplaats. Zonde dus als deze weggestopt zijn achter in de keuken of in een kast achter een deur. Deze keuken heeft een prachtig opzetgedeelte met houtlook wijnregalen en glazen kasten. Naast flessen kun je er ook andere spullen in opbergen. Zo creëer je rustieke charme en sfeer in je interieur én heb je altijd iets in huis voor jouw bezoek.

Messing patina

Een Classic Fusion Quooker-kraan in de kleur messing patina is als een goede fles wijn. Of een tas van het beste leer. Geef hem de tijd om te rijpen en hij wordt mooier, steeds mooier. En alsmaar meer van jou. Net als alle andere Quooker-kranen geeft ook deze kraan direct koud, warm en 100°C kokend water en bespaar je veel tijd, energie en ruimte in de keuken.

Uniek afzuigsysteem

 Met de Siemens glassdraftAir haal je niet alleen de ultieme ventilatieoplossing in huis, je voegt een echte eyecatcher toe aan je kookplaat. Het transparante design zorgt samen met emotionLight Pro voor een subtiele highlight in je keuken. Het cookConnect-systeem zorgt ervoor dat je afzuigkap automatisch wordt geactiveerd zodra jij begint met koken.

Details van deze keuken

Oppervlakte: 17.32 m2
Merken in dit project: Nolte keukens – Franke – Kemie – Siemens – Quooker

Deze keuken kan helemaal naar wens en budget samengesteld worden.

Wat maakt deze keuken bijzonder

  • De olijfgroene natuurtint keukenfronten passen uitstekend in een modern klassieke keuken.
  • De houten open kasten en kasten met glazen deuren, geven de gezellig van vroeger, maar zijn ook heel mooi.
  • Keukenapparatuur die jou als gebruiker alle luxe en gemak verschaft.
  • Het Neolith werkblad is hitte-, kras-, vlek-, zuur- en stootbestendig.
  • De matzwarte Franke Maris spoelbak en de Quooker Classic kraan geven een klassiek accent aan deze keuken.

Een modern klassieke keuken kenmerkt zich door de warme sfeer in combinatie met een eigentijdse uitstraling. Dat maakt het mogelijk om een modern klassieke keuken zowel in een moderne woning als in een meer klassiek ingericht huis toe te passen.

Siemens volwaardige stoomoven

Keukenfront Manhattan olijfgroen

Siemens inbouw koffie volautomaat

Kemie Iron Copper werkblad satin

Spots voor goede accentverlichting

We ontvangen je graag voor inspiratie en advies in de winkel. Wanneer wij advies geven, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur

21% BTW korting + 25% korting op tegels + 10% extra Pinkster korting op keukens en sanitair