City chique keuken met oog voor gezelligheid

CITY I CHIC

Deze sfeervolle chique keuken is met zorg samengesteld. Over zowel afwerking, kleuren, materiaalgebruik en apparatuur is stevig nagedacht. Matzwarte kasten combineren we met elegante houtlook afwerkingen en een Machia Vecchia keramisch hoogglans werkblad. In deze chique keuken staat niet alleen de luxe voorop maar ook de functionaliteit is van belang. De koffiecorner, wijnklimaatkast, werkbladafzuiging, Quooker kraan en een gezellig bargedeelte maken deze keuken gebruiksvriendelijk en uniek.

Koffiecorner

De keuken wordt steeds vaker voorzien van alle (luxe) gemakken, zoals een koffiecorner. Dit is een fraai ingerichte plek voor je koffiemachine en toebehoren – zoals een melkopschuimer – én je mooiste koffiekopjes en andere accessoires. En het voordeel? Je kan je bestaande koffiemachine blijven gebruiken en hoeft dus geen (nieuw) apparaat in te bouwen.

Bar gezellig in de keuken!

Door een zitje in je keukenontwerp te integreren, creëer je een gezellige centrale plek in je keukenruimte. Je kan tijdens het koken bijkletsen met je vrienden en een lekker aperitiefje drinken. Een bar is perfect om aan te ontbijten, lunchen, maar ook werken of huiswerk maken. De bar kan dus een mooie toevoeging zijn voor de keuken.

Subtiele gouden details

Zoals je ziet hoef je niet jouw hele keuken van een gouden look te voorzien. In deze keuken zitten slechts een gouden keukenkraan en spoelbak. Door het gebruik van een paar gouden accenten krijgt de uitstraling van deze keuken een flinke boost. Omdat je in het marmerlook werkblad dezelfde tint goud ziet terugkomen, krijg je een prachtig bijpassend geheel.

.

Details van deze keuken

Oppervlakte: 23.70 m2
Merken in dit project: Nolte keukens – Kemie – Siemens – Quooker

Deze keuken kan helemaal naar wens en budget samengesteld worden.

Wat maakt deze keuken bijzonder

  • Matzwart gecombineerd met marmer en goud creëert de typische city chique keuken.
  • De bar is gemakkelijk, efficiënt en gezellig, maar is ook heel mooi.
  • Het dunne marmer werkblad toont chic en elegant.
  • Keukenapparatuur die jou als gebruiker alle luxe en gemak verschaft.
  • De gouden wasbak en Quooker kraan geven een stijlvol en warm accent aan deze keuken.

Het ontwerp van de chique keuken is minimalistisch en kenmerkt zich door strakke lijnen waar apparaten zich naadloos invoegen of zelfs volledig laten wegwerken.

Siemens Studioline wijnklimaatkast

Siemens kookplaat met afzuiging

Stalen constructie ideaal boven de bar 

Kemie Macchia Vecchia werkblad Bookmatch

Quooker Fusion Round kokendwaterkraan

We ontvangen je graag voor inspiratie en advies in de winkel. Wanneer wij advies geven, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur

21% BTW korting + 25% korting op tegels + 10% extra Pinkster korting op keukens en sanitair