Installatie gemak

Voor een complete keuken of badkamer inclusief ontwerp en installatie moet u bij Versani zijn!

Heeft u er wel eens bij stil gestaan dat de keuken en badkamer misschien wel de belangrijkste ruimtes in het huis zijn? De badkamer is een ruimte waar je jezelf kunt verwennen en tot rust kan komen. Waar je langzaam wakker wordt onder een warme douche. Waar een heerlijk bad je lichaam ontspant. En de keuken is dé kook-eet-praat zone in huis. Dus als u besloten heeft uw keuken of badkamer te gaan vernieuwen; houd er dan rekening mee dat dit misschien wel uw meest favoriete plek in huis wordt.


Van idee tot realisatie

De belangrijkste vragen die u zichzelf stelt bij het plannen van een nieuwe keuken of badkamer, hebben betrekking op ruimte, eisen en budget: hoe groot is mijn keuken of badkamer, wat wil ik er in kwijt en hoeveel geld heb ik daarvoor over? De medewerkers van Versani helpen u daar graag bij. Wij zijn creatief meedenkend en kunnen in elke prijsklasse een mooie badkamer of keuken samenstellen. Uiteraard staan uw eisen en wensen daarbij voorop. Wij werken samen met u alle plannen tot in detail uit. Als alle wensen en eisen duidelijk zijn, volgt een uniek ontwerp, inclusief een duidelijke prijsopgave van het benodigde sanitair – tegen de laagste prijs – en de installatiekosten.


Geen verrassingen  achteraf

U krijgt dus nooit verrassingen achteraf. Daarna beslist u: of u akkoord gaat met de offerte of dat u extra werkzaamheden wilt laten uitvoeren. Vervolgens komen wij bij u thuis om de toekomstige ruimte te bekijken en de ruimte in te meten, zodat alles exact conform tekening geïnstalleerd kan worden. Dan volgt de realisatie door ons vaste installatieteam. Versani regelt alles voor u. Wel zo vertrouwd. Tot slot kunt u binnen stappen in de badkamer of keuken die geheel is ingericht naar uw eigen wensen. Een ruimte om – elke dag weer – volop van te genieten!


Versani werkt met een beperkte bezetting om de scherpste prijs te kunnen hanteren. Maakt u daarom altijd vooraf een afspraak, zodat wij uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen.