15% Debbie Dhillon-korting!

PAK DEZE EXCLUSIEVE KANS – PROFITEER VAN 15% KORTING OP DE GEHELE VERSANI-COLLECTIE

Met de kortingscode debbie15 krijg je bij Versani overal 15% korting. In onze webshop, bij het afrekenen in de winkel of bij het maken van je showroom afspraak. Dus 15% korting op een mooie nieuwe doucheset of keukenkraan bijvoorbeeld, maar ook op een complete badkamer of keuken!

Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte items voor jouw badkamer- en keukenprojecten en zullen de korting automatisch voor je toepassen bij het plaatsen van een order.

Debbie Dhillon en Versani

Debbie Dhillon is een toonaangevende influencer op het gebied van mode, interieurdesign en lifestyle. Met haar verfijnde smaak, oog voor detail en passie voor elegantie, betovert Debbie haar volgers dagelijks met inspirerende content op haar Instagram-account.

Debbie’s gevoel voor stijl en haar expertise in interieurdesign hebben geleid tot een unieke samenwerking met Versani Alkmaar, waarbij we onze passie voor badkamers en keukens delen.

Maar dat is niet alles – Debbie heeft ook haar eigen nieuwe badkamer en bijkeuken besteld bij Versani. Wij zijn blij dat Debbie ervoor koos om haar huis te transformeren met de prachtige selectie van Versani-producten.

Volg Debbie Dhillon op Instagram om een kijkje te nemen in haar inspirerende wereld van interieurdesign en om meer te ontdekken over haar samenwerking met Versani Badkamers en Keukens. Blijf op de hoogte van haar reis terwijl ze haar nieuwe badkamer en bijkeuken onthult en laat je inspireren door haar unieke stijl.

Of je nu op zoek bent naar een luxueuze badkamerrenovatie of een keuken wilt creëren die het hart van je huis wordt, bij Versani Alkmaar staan we klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken.

Stap binnen en profiteer van 15% korting door de samenwerking met Debbie Dhillon.

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur

21% BTW korting + 25% korting op tegels + 10% extra Pinkster korting op keukens en sanitair