Neem contact met ons op

Showroom en winkel

Voor vragen over onze showroom of over een winkelorder

Versani
Pettemerstraat 18
1823 CW ALKMAAR
Route »

Telefoon: 072 528 08 92
Email: info@versani.nl

Afspraak bij Versani

Een keuken, badkamer, vloer of toilet uitzoeken is geen kleinigheid en ongetwijfeld heeft u vragen. Hier maken wij graag tijd voor!

U mag uiteraard altijd binnenlopen, maar als er zeker van wilt zijn dat de juiste Versani-expert beschikbaar is – raden wij aan om een afspraak te maken.

Bel 072 528 08 92 voor een afspraak op een tijdstip dat het u schikt of stuur een e-mail info@versani.nl.

Service

Als u een serviceaanvraag wilt indienen dan kunt u ons serviceaanvraagformulier invullen.

Serviceaanvraagformulier »

Webshop

Heeft u een vraag over de webshop of over een bestelling geplaatst in de webshop:

Telefoon: 072 528 08 92
Email: webshop@versani.nl

Nieuwsbrief

Regelmatig hebben wij tijdelijke spotgoedkope aanbiedingen, extra openingstijden, kook demo’s in onze showroom en andere acties! Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u hier aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

René van Bakkum
René van Bakkum
23/09/2023
Zeer goed geholpen door Sietze en goed meegedacht met de samenstelling van onze nieuwe badkamer. Fijne communicatie en alles netjes op tijd en compleet bezorgd.
Peter Dousma
Peter Dousma
29/07/2023
Ruim assortiment en prima voorlichting.
rooswever
rooswever
25/03/2023
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer. Koen heeft ons geweldig geholpen en wist alles wat wij in onze kleine badkamer wilde hebben te realiseren. Hierbij had hij praktische oplossingen en dacht hij goed met ons mee. Verder was de levering van de badkamer snel. Kortom: top service!
jeroen schutz
jeroen schutz
28/01/2023
Fantastisch geholpen en zeer goede service. Versani was de enige sanitair winkel in de omgeving welke ons alles volledig uit handen nam. Vanaf tekening, tot inmeten, tot geweldig professionele montage. Voor Sietse een dikke 10 en als totaal ervaring een dikke 100%
Taco Otte
Taco Otte
10/12/2022
Had wat onderdelen nodig om een Grohekraan v marktplaats te installeren. Helaas kon de naastgelegen bouwmarkt me niet helpen aan alle spullen (en dus niks gekocht). Hier super geholpen en hadden ze, op een o-ring na, alles! En volgens mij voor een fractie vd prijs van de bouwmarkt
Willem Mulder
Willem Mulder
10/12/2022
Altijd prima service. Personeel werkt er al jaren. Één familie

Route & parkeren

Versani is uitstekend bereikbaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. Let op: alleen de plaatsen voor het pand zijn van ons, daarbuiten geldt betaald parkeren.

Route