Clou Frame-opstellingen

Open, robuust en industrieel. De Frame kokerprofielkasten van Clou voegen een luchtig alternatief toe aan de bestaande meubelseries van Clou. Combineer Frame met alleen een wastafel en handige inleg planchet of combineer Frame met de bestaande meubelserie Hammock. Frame en Hammock zijn modulair en staan dus perfect naast elkaar. Op deze manier gaan strak en organisch bijzonder goed samen.

Clou Frame-opstellingen zijn niet te koop via onze webshop. U vindt de opstellingen in onze showroom in Alkmaar.

KORTINGSACTIE

25% korting op alle Clou Frame-opstellingen bij Versani in Alkmaar. Deze actie loopt t/m juni 2021.

Combineer Frame met een wastafel

Frame is perfect te combineren met de tijdloze Wash Me en New Wash Me wastafels van Clou. De Frame voor (New) Wash Me heeft een handdoekhouder vooraan, links en rechts. Reservehanddoeken kun je plaatsen op een los verkrijgbaar inleg planchet gemaakt van aluite.

Combineer Frame met een meubel

Combineer bijvoorbeeld een groot Hammock wastafelblad met een Frame kast en een Hammock ladekast om een badkamermeubel samen te stellen precies naar je eigen smaak. Optionele aluite inlegplanchetten zorgen voor extra opbergruimte in het open Frame kastje.

Clou staat voor exclusief

Clou staat voor design. Voor tijdloos en compact, elegant en uitdagend. Clou zoekt de uitersten op, strak en organisch, rechthoekig en rond, ordelijk en gracieus, klassiek maar allesbehalve traditioneel. Clou gaat altijd voor de beste kwaliteit, het meeste comfort en de hoogste functionaliteit.

Combineren maar

Frame is in verschillende breedtes leverbaar, vanaf 50 cm tot en met 110 cm breed. De kokerprofielkast is mat zwart gepoedercoat. Frame’s open karakter laat jouw weloverwogen keuze heerlijk doorschijnen.

Kom langs in onze showroom

Clou Frame-producten kunt u volledig naar uw eigen wens aanpassen en hierdoor niet te bestellen via onze webshop. U vindt een uitgebreide collectie Clou Frame-producten in onze showroom. Kom langs of maak online een afspraak »