CBW erkend

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen,maar vooral meer zekerheid. Bekijk Versani op de website van CBD »

De voordelen op een rij

  • Veilig aanbetalen
  • Gaat een winkel failliet dan bent u uw aanbetaling niet kwijt*
  • CBW-winkels bieden een extra goede productgarantie
  • Onpartijdige klachtafhandeling.
  • Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke, geschillencommissie Wonen

Meer weten?

Kijk ook op de website van CBW voor meer informatie over de CBW-erkende winkels en de voorwaarden.

Waarom kopen bij een CBW-erkende winkel?

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid.
Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen.
Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt,
bijvoorbeeld over (aan)betalen, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Meer zekerheid

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. U heeft recht op een vervangende koop. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%; voor keukens,sanitair en harde vloeren is dit 15%.

Productgarantie

Ze bieden een extra productgarantie. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

4.000 winkels

Er zijn ruim 4000 CBW-winkels in het hele land. De winkels, varierend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo. Let daarom als u iets voor uw interieur koopt altijd op het CBW-erkend logo op de winkeldeur.