Douchesets

Als men de badkamer gaat renoveren wordt vaak gekozen voor een (regen)doucheset die naar keuze in of op de wand wordt bevestigd.  Voordeel van een compleet douchesysteem is dat deze bestaat uit een aantal douche elementen die bij elkaar horen. U hoeft dus niet meer alle onderdelen bij elkaar te zoeken. U kiest eenvoudig voor een stijl die bij uw badkamer past et voilà: u weet zeker dat alle onderdelen bij elkaar passen en u een aantrekkelijke prijs betaalt. Bij Versani vindt u een ruim assortiment aan complete douchesets, waaronder de douchesets van de topmerken Ideal Standard, Hansgrohe, Damixa en het Italiaanse merk Hotbath.

Ideal Standard douchesets

Inspelend op de trend naar meer douchecomfort biedt Ideal standaard een ruime keuze aan douchesets met of zonder een thermostaatkraan. De douchesystemen van Ideal Standard zijn ontworpen om uw douche-ervaring tot een waar genoegen te maken. Ze combineren prachtig ontwerp en multifunctionaliteit. Verfijnde rechthoekige of ronde hoofddouches en 1 of 3-functies handdouches worden aangeboden om uw gewenste badkamer te creëren. Geniet van de voordelen van een douche die voor u op maat gemaakt is. Beleef uw doucheplezier waaraan u tevens water, energie en geld bespaart. Bij Versani vindt u Ideal Standard douchesystemen, glijstangcombinaties, hand- en hoofddouches en thermostaten.

Hansgrohe douchesets

Hansgrohe douchesets bieden compleet comfort onder de douche. Hansgrohe douchesets komen in verschillende soorten en maten. Zo zijn er populaire douchesets zoals Raindance Select handdouche + Unica’S Puro douchestang en een Croma 100 + Unica’ Croma glijstang. U kunt ook kiezen voor combinaties van een handdouche met glijstang en een zeepschaal. Hansgrohe levert de stangen standaard in lengtes van 65 en 90 centimeter. Maar er is meer keuze: Unica ‘E is zelfs in een lengte van 150 cm. Eventueel kunt u deze uitbreiden met een praktische glazen planchet voor douchebenodigdheden. Sommige combinaties bestaan uit een doucheset en een thermostaatkraan. Kies bij Versani zelf uit het Hansgrohe assortiment de combinatie die het best bij u en uw badkamer past.

Damixa douchesets

Damixa is bekend om hun aantrekkelijke kranen die staan voor de top van Deens design en kwaliteit. Maar Damixa heeft ook aandacht voor de binnenkant van de kraan. Alles wat de gebruiker aan de buitenkant niet ziet, maar wat wel cruciaal is voor de optimale  werking van de kraan. En dat jaar na jaar. De Damixa ingenieurs werken constant aan ontwikkeling, vooruitgang en optimalisatie. Altijd met dezelfde gedachte: het verbeteren van het gebruiksgemak en comfort waarbij respect voor het milieu hoog in het vaandel staat. Dit is reden waarom de douchesets volgens de modernste technieken worden ontwikkeld en geproduceerd en worden voorzien van intelligente functies zoals temperatuurbegrenzing, waterbesparing (Eco-Save), kalkreiniging (Rub-Clean) en ColdStart om maar enkele te noemen die in diverse Damixa kranen worden toegepast

Damixa heeft de volgende douchesets voor meer douchegenot: Damixa Bell, Damixa Eliza, Damixa Hilina, Damixa Pine, Damixa Dikara, Damixa Eliza, Damixa Idona, Damixa Silhouet, Damixa Slate en Damixa Trandtion.

Prachtige douchesets mogelijkheden: