Baden

Een kleine greep uit ons baden assortiment ook online bestelbaar

Sphinx 280 inbouwbad 180 x 80 cm

Oorspronkelijke prijs was: 719,00.Huidige prijs is: 395,00.
Bekijk of bestel

viega badplug overloop combinatie

59,00
Plaatshouder
Bekijk of bestel

Xenz Britt vrijstaand bad 190 x 94 cm

Oorspronkelijke prijs was: 3390,00.Huidige prijs is: 2700,00.
Bekijk of bestel

Xenz Charley vrijstaand bad 180 x 80 cm

Oorspronkelijke prijs was: 2257,00.Huidige prijs is: 1865,00.
Bekijk of bestel

Vrijwel elke badkamer is tegenwoordig geschikt voor een bad, ook een kleine badkamer. Versani heeft baden in alle soorten en maten. Een design bad, ergonomisch vormgegeven, een combibad met douche of veilig instapbad, luxueuze bubbelbaden, vrijstaand, op pootjes, in een hoekopstelling, klassieke baden; de keuze voor een ligbad is groot. En dankzij de vele soorten en maten is er ook voor de kleinere badkamers altijd een passend bad te vinden. Nog steeds is het vrijstaande bad een grote trend voor de badkamer. Met alle prachtige vormen die baden tegenwoordig meekrijgen, is ‘wegstoppen’ in een hoek er niet meer bij. Ronde baden, ovalen baden of vreemdere vormen zoals een driehoek worden zo het middelpunt van de badkamer.

De luxe van een whirlpool

Zeker als het kouder wordt, is het extra lekker om jezelf te trakteren op een relaxmoment in bad. Een whirlpool maakt van het badder-ritueel een echte wellness beleving, gewoon in eigen badkamer. Wilt u rustig bubbelen of vindt u het heerlijk om u te laten masseren? Whirlpoolbaden zijn beschikbaar in een brede range aan prijsklassen en uitvoeringen. Van comfortabel instapmodel tot op en top luxe en design. De vele soorten whirlpoolsystemen zijn helemaal in te stellen naar uw persoonlijke behoeften. Welk type whirlpool past bij u? In de showroom van Versani vertellen wij er u graag alles over.

Badkamer ensuite

Een badkamer in de slaapkamer is helemaal hip. Het geeft een gevoel van luxe en het doet denken aan een mooie suite uit een vijf sterrenhotel. U kunt natuurlijk kiezen voor alleen een douche in de slaapkamer, maar ook een rond bad, een klassiek ovaal bad of juist een vierkant bad kan in de slaapkamer een mooie eyecatcher zijn.

Een combibad met douche: waar luxe en ruimte elkaar vinden

Een bad en douche nemen doorgaans in uw badkamer de meeste plaats in en door deze te combineren houdt u meer ruimte over in uw badkamer, voor uw badkamermeubels bijvoorbeeld.

Prachtige bad ideeën en mogelijkheden:

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur

21% BTW korting + 25% korting op tegels + 10% extra Pinkster korting op keukens en sanitair