Actie badkamer

De badkamer heeft de laatste jaren de status gekregen van een kuuroord aan huis. Wellness dus, compleet met meerpersoons jacuzzi, sauna en stoomcabine. Maar laten we wel wezen, lang niet iedereen heeft daar de mogelijkheden en het budget voor. Daarom introduceert Versani nu deze badkamer die een stuk realistischer is, afgestemd op het budget en de beperkte afmetingen van de meeste Nederlanders. Een tijdloze badkamer die de tand des tijds met gemak doorstaat. Er komen minder trendgevoelige elementen in voor, maar er is wel ruimte voor een persoonlijke sfeer. Versani biedt deze complete badkamer aan voor een zeer scherpe prijs.

Actie badkamer €2390

Waaruit bestaat deze complete actie badkamer?

 • Ideal Standard badmeubel set
  Dit badmeubel van 80 cm breed heeft een keramisch strak blad. 
De fronten zijn hoogglans wit en hebben design ladegrepen. De twee zeer ruime softclose opberglades bieden voldoende ruimte voor het opbergen van handdoeken en verzorgingsproducten.
 • Hoge badkamerkast
  Door deze hoge badkamerkast krijgt deze badkamer extra veel bergruimte.
 • Hansgrohe wastafelmengkraan
  Mooie éénhendel wastafelmengkraan van Hansgrohe met luxe click waste.
 • Spiegel
  Prachtige spiegel met verlichting.
 • Inloopdouche voor ruimtelijk effect
  De transparante douchewand van de inloopdouche zorgt niet alleen voor bescherming tegen rondspattend water, maar zorgt ook voor een ruimtelijk effect. Het veiligheidsglas – van maar liefst 8 mm dik – doet zijn werk als het ware zonder opdringerig te zijn.
 • Luxe douchedrain
  De manier van waterafvoer is helemaal verwerkt in de badkamervloer en ziet er heel chique uit.
 • Regendoucheset Batavia-line
  Maximaal comfort geeft deze regendouche met een diameter van maar liefst > 20 cm. De thermosstatische mengkraan heeft een omstel voor stort- of handdouche. Met maar liefst vijf standen stelt  u de handdouche naar eigen wens in.
 • Wandcloset combinatie Geberit UP100
  Origineel Geberit inbouwreservoir.
 • Geberit Bastia wandcloset met Ultimo softclose toiletzitting
  De badkamer heeft een diepspoel hangend toilet met softclose toiletzitting. Heel gemakkelijk schoon te houden, dus hygiënischer.
 • Design bedieningspaneel model Delta 21
  De tweeknops wc-bedieningsplaat, is voorzien van waterbesparende techniek. Noem het gerust de ‘final touch’ van het toilet.
 • Design handdoek radiator met 5 jaar garantie
  Deze zeer betaalbare badkamer van Versani is geen koude ruimte, waar u pas ontdooit als u onder de douche staat. Integendeel. De verwarming staat aan en zelfs uw handdoek is al voorverwarmd. Zodat u voor en na het douchen of baden, kunt genieten van het pure comfort van een heerlijk verwarmde en comfortabele badkamer.
 • Wand & vloertegels
  Topkwaliteit witte wandtegels (glans), naar keuze in de maat 25 x 50 cm of 30 x 60 cm. Totaal 20 m2. Antraciet top kwaliteit vloertegels van 45 x 45 cm. Totaal 5 m2.

*Exclusief montage.

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur

21% BTW korting + 25% korting op tegels + 10% extra Pinkster korting op keukens en sanitair