Wastafels

Een kleine greep uit ons wastafels assortiment ook online bestelbaar

Een wastafel is niet iets dat u spontaan aanschaft, maar een aankoop voor een lange tijd. De wastafel moet altijd een optimale functionaliteit bieden en aan uw interieurstijl zijn aangepast. De vorm, het materiaal, het formaat en zelfs de afvoer van een wastafel bepaalt mede de stijl en sfeer van uw badkamer. Klassiek, modern, vrijstaand of ingebouwd; er zijn genoeg mogelijkheden. En het keuze aanbod wordt haast dagelijks verrijkt. Bij Versani vindt u een up-to-date assortiment aan wastafel modellen om een lifestyle badkamer in uw eigen gewenste look te creëren.

Groot aanbod wastafels

Mogelijk voelt u zich wat overrompeld door het grote aanbod aan wastafels. Een wastafel was óóit in alle gevallen een standaard witte uitvoering, maar tegenwoordig worden ook andere materialen veel gezien. Sterker nog – het is een ware trend geworden. Steeds meer designers kiezen voor niet bepaald voor de hand liggende materialen. Met een verbluffend resultaat. Eigenzinnige combinaties van aardewerk en blinkend roestvrijstaal of wasbakken van natuursteen of composietsteen met een houten wastafelblad zijn allang geen uitzondering meer. Betonnen wastafels of wastafels in innovatieve kunststoffen – zoals Solid Surface – zijn momenteel ook erg hot. U snapt het: de opties zijn eindeloos.

Betonnen wastafel

Een trend die met kop en schouders boven de rest uitsteekt is de betonnen wastafel – te vinden in steeds meer woningen. Dit soort wastafels hebben meerdere voordelen. Het belangrijkst is natuurlijk de sfeer: wastafels van beton geven een stoere look. Buiten de fraaie uitstraling die ze een badkamer geven, zijn ze ook nog eens duurzaam in het gebruik: een combinatie die veel klanten aantrekt. Een betonnen wastafel wordt gekenmerkt door een strak en helder lijnenspel en is perfect voor in de moderne badkamer. Uitstekend te combineren met industriële elementen en een mooie houten onderkast bijvoorbeeld.

Staande wastafel

Wanneer u het uiterlijk van uw badkamer écht wilt verfraaien, dan kunt u dat doen door een unieke wastafel te plaatsen die je niet zo snel in standaard badkamers tegenkomt. Een staande wastafel is dan zeker een aanrader.In feite gaat het hier om een fontein met kraan en wasbak, die los van de muur komt te staan en dus net een andere look heeft dan andere wastafels. Doordat alle aansluitingen zijn weggewerkt creëert u een strakke en elegante uitstraling. Daarnaast is een staande wastafel zeer gemakkelijk te plaatsen en schoon te houden.

Gekleurde wastafel

Meestal kiest men een wastafel in de standaardkleuren glans of mat wit. Wat men vaak niet weet is dat er nog veel meer mogelijkheden zijn door met kleur te werken. Versani is leverancier van het topmerk Villeroy & Boch waar sinds kort veel met kleuren gewerkt wordt om zo de mogelijkheden te vergroten.De gekleurde wastafels van Villeroy & Boch zijn helderwit aan de binnenzijde en mat gekleurd aan de buitenkant. De collectie is vervaardigd uit het door Villeroy & Boch ontwikkelde TitanCeram. Dit materiaal leent zich uitstekend voor badkamerdesign met een uiterst precieze vormgeving, dunne wanddiktes en scherpe randen.

Prachtige wastafel ideeën en mogelijkheden: