Kranen

Wie bezig is met het ontwerpen van een nieuwe badkamer weet dat er veel keuzes gemaakt moeten worden. Van de tegels tot het sanitair: de opties lijken eindeloos. Ook de keuze in badkamerkranen is groot; van waterval tot uiterst zuinige modellen en van inbouw tot opvallend aanwezig design. Een badkamerkraan is een onmisbaar stukje techniek dat gemakkelijk te bedienen moet zijn en uitstraling moet hebben, want kranen zijn tegenwoordig een eyecatcher in de badkamer

Verschillende modellen en designs: er is tegenwoordig genoeg te kiezen

Kiest u voor het gemak van een éénhendelkraan of heeft u liever een kraan met twee mooie kruisknoppen. Een kraan met een hoge uitloop biedt meer bewegingsvrijheid onder de kraan dan een kraan met lage uitloop, ideaal voor het uitspoelen van uw haar bijvoorbeeld. Houdt u van modern design? Dan vindt u een ingebouwde wandkraan met een prachtig gebogen uitloop en praktische joystickbediening waarschijnlijk erg mooi. Voor welk type kraan u ook kiest, één ding is zeker: deze accessoire maakt iedere badkamer stijlvol.

Gekleurde kranen

Op het gebied van badkamers is er een nieuwe trend gaande. Vroeger koos men vooralvoor glimmende badkamerkranen, gewoon omdat er weinig keuze was. Nu zijn gekleurde en zwarte badkamerkranen helemaal in. Het topmerk Grohe heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment kranen in 10 kleuren en afwerkingen die u talloze opties geven om uw badkamerinterieur aan te vullen.Zo wordt uw badkamerontwerp niet beperkt door een gebrek aan keuze.

Wandkranen

Een wandkraan in de badkamer is een echt eyecatcher. Met zijn minimalistisch design geeft de wandkraan, de badkamer een stijlvolle en tijdloze uitstraling.Deze kraan speelt goed in op de trend van de strakke badkamer. Maar ook voor de populaire waskom is een inbouwkraan een ideale en mooie oplossing.Doordat de kraan grotendeels is ingebouwd in de wand, krijgt u meer ruimte bij de waskom. Alleen de kraan en knoppen zijn zichtbaar en daarmee creëertu een strakke look. Bovendien is een wandkraan gemakkelijk schoon te houden. Er zijn namelijk minder hoekjes waar vuil kan ophopen.

Nostalgische kranen

Houdt u van de klassieke woonstijl en wilt u deze ook doorvoeren in de badkamer? Kies dan voor een kraan die wordt gekenmerkt door klassieke vormen, maar geproduceerd wordt op een moderne manier. Deze nostalgische kranen leveren uitstekende prestaties volgens de technologie van vandaag.

Handen wassen zonder de kraan open te draaien

Houdt u van modern design en wilt u de laatste technologie graag in de badkamer verwerken? Laat u dan eens verrassen door de mogelijkheid om zonder fysiek contact de kranen bij de douche of bad in uw badkamer te laten werken.Automatische kranen zijn zeer gebruiksvriendelijk, maar vooral erg hygiënisch en weten dan ook steeds vaker hun plek te vinden in het toilet en de badkamer. Ook voor gebruik in bedrijven, de horeca en de zorgsector is een kraan met sensor ideaal. Tegenwoordig is de keuze aan sensorkranen erg ruim en er is voor ieder budget wel een passende elektrische kraan te vinden. Kom naar Versani en wij vertellen u graag meer.