Sunshower

Ervaar het hele jaar door een zonnig gevoel

Maak de positieve effecten van zonlicht onderdeel van jouw dagelijkse doucheritueel. Het energieke gevoel van de zon op je huid; dat is wat Sunshower® jou het hele jaar biedt. Zonlicht voedt je lichaam en zorgt ervoor dat jij je fitter, vitaler én energieker voelt. Dankzij onze uitgebalanceerde combinatie van verwarmend infrarood licht en laag gedoseerd UV-licht.

Versani is
premium dealer
van Sunshower!

Meer veerkracht

Zonlicht verwarmt en geeft een fijn gevoel. En dat gevoel draagt weer bij aan een hoger energieniveau én beter slaapritme.

Minder afvalstoffen

Infrarood licht verbetert de bloedsomloop en helpt zo om afvalstoffen sneller af te voeren. Het verlicht spierpijn en stimuleert het lichaam dieper te ontspannen.

Mentale gezondheid

Laag gedoseerd UV-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D en draagt bij aan een efficiënter immuunsysteem met een verbeterde mentale gezondheid als gevolg.

UV-licht speelt een belangrijke rol bij je lichamelijke functies. Zo biedt laag gedoseerd UV-licht vele voordelen voor onder andere het immuunsysteem en pigmentvorming van je huid.

Licht geeft energie

Licht speelt een centrale rol bij je gezondheid en vitaliteit. Dat merk je vast wel: in de zomer kun je meer aan en ben je vrolijker. In de winter kun je vaker last hebben van een dip of een winterdepressie. Licht geeft energie en kan je klachten verlichten.

Soorten UV-licht

Het UV-licht van Sunshower® bestaat uit twee golflengtes, namelijk UVA en UVB. Sunshower® straalt 90% UVB-licht en 10% UVA-licht uit. UVB-licht speelt een grote rol bij de aanmaak van vitamine D in de huid. UVA dringt dieper door in de huid en zet het aanwezige pigment om in een gezonde, zomerse teint.

Lage dosis

Bij Sunshower® staat veiligheid voorop. Daarom werken we nauw samen met medisch specialisten en doen we sinds 2007 onderzoek naar de effecten van UV-licht. Sunshower® levert altijd een slimme, veilige dosis UV-licht tijdens jouw dagelijkse doucheritueel.

Goed voorbereid op de zomerzon én een gezonde teint

Een structurele lage dosis UVB-licht zorgt voor de aanmaak van pigment en maakt de huid dikker. Door de huid op deze manier voor te bereiden bescherm je jezelf beter tegen de zomerzon.

UV-licht en het positieve effect ervan op je hormonen

UV-licht heeft een positief effect op de aanmaak van het gelukshormoon endorfine. Hierdoor ervaar je minder stress en voel je je fitter en vitaler. Ook is aangetoond dat zonlicht zorgt voor een beter dag- en nachtritme. (Recent onderzoek: Sunshower®  / Vattenfall 2019)

Infrarood biedt veel voordelen voor je lichaam. Een heerlijk ontspannen gevoel, een betere bloedsomloop en verlichting bij pijn.

Infrarood spectrum

Het infrarood van Sunshower® bestaat uit twee golflengtes: de korte golf (IRA) en de middengolf (IRB). IRA dringt diep door in je lichaam en zorgt ervoor dat je lichaam opwarmt. Het verbetert je bloedsomloop waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Zo zorgt het ervoor dat zowel spierspanning als gewrichtspijn afneemt. IRB wordt bijna volledig geabsorbeerd door de bovenlagen van je huid, waardoor het warme gevoel ontstaat

Verbeterde bloedsomloop

Infrarood geeft warmte af wat zorgt voor een verbeterde bloedsomloop. Zo stimuleert je lichaam aanvoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen.

Pijnverlichting

Dit stimuleert vervolgens de aanvoer van zuurstof en verhoogt de afvoer van afvalstoffen. Hierdoor neemt je spierspanning af.

Samengevat: een verbeterde mobiliteit

Het resultaat is minder spier- en gewrichtspijn, sneller spierherstel na het sporten, verminderde rug- en nekklachten en ook een positieve uitwerking op reumatische klachten.

Aangename warmte voor je lichaam

Doordat je lichaam infrarood opneemt, geniet jij van aangename warmte en kunnen je spieren en gewrichten beter ontspannen. Bovendien bevordert infrarood ook je slaap. Zo sta jij elke dag uitgerust weer op.

Dieptereiniging met infrarood

Door de warmte van infrarood verwijden poriën zich. Dit zorgt voor betere en effectievere dieptereiniging van de huid. Het resultaat is een stralende huid.

Mensen zijn gemaakt om overdag buiten te zijn. We functioneren optimaal als we onze huid blootstellen aan zonlicht, en met name aan de ultraviolette component. Helaas is het door onze moderne manier van leven voor de meesten van ons behoorlijk lastig geworden om elke dag voldoende zonlicht op te vangen. En dus ontwikkelt Sunshower intelligente technologie die dat tekort aan zonlicht op een eenvoudige en comfortabele manier kan helpen opvangen.

Wil je Sunshower in het echt zien?

Versani is premium dealer van Sunshower. Kom naar de showroom of maak eerst telefonisch een afspraak en laat je door onze adviseur goed informeren.