Badmeubels

Maak van uw badruimte een oase van rust door middel van de juiste badkamermeubels. Het badkamermeubel is essentieel en bepaalt grotendeels de sfeer in badkamer. Er zijn uiteenlopende soorten meubels beschikbaarin alle maten en kleuren. Kiest u voor een staande badkamerkast, een hangende badkamerkast, één grote kast of meerdere kleine? Welke materialen komen in aanmerking? Hoe diep moeten ze zijn? Het zijn vragen die u stelt als u toe bent aan nieuwe kasten voor uw badkamer. Bij Versani helpen we u graag op weg met ideeën en tips.

Ga voor kwaliteit

Wist u dat de meesten van ons gemiddeld drie keer per dag de badkamer bezoeken en gebruiken en dat dezelfde douche- of badruimte zeker twintig jaar meegaat? Dan is het logisch dat sterke, kwalitatieve badkamermeubels geen must maar eigenlijk noodzaak zijn. Versani levert badkamermeubels van een uitstekende kwaliteit, uiteraard tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Ga voor functionaliteit

De functionaliteit van badkamermeubels is natuurlijk ook belangrijk. Voldoende opbergruimte is onmisbaar in de badkamer. Handdoeken, cosmetica, accessoires en medicijnen moeten goed opgeborgen kunnen worden in goed ingedeelde lades en kasten. Hoe minder losse meubels en rommel er in de badruimte aanwezig is, hoe meer rust u er kunt creëren. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor zwevende badkamermeubels, deze geven een luxe en ruimtelijk effect.

Ga voor de juiste stijl

Een badkamermeubel moet dus praktisch in gebruik zijn, maar het oog wil ook wat. Zorg er dus voor dat het badkamermeubel bij de rest van de ruimte past. In een natuurlijke of landelijke badkamer komt een houten badkamermeubel goed tot zijn recht, in een strakke design badkamer wordt juist weer voor strak vormgegeven badkamermeubels gekozen. Bedenk dat de meubels en accessoires in uw badkamer zorgen voor dé finishing touch. Hierdoor is het misschien ook wel het leukste interieurstuk om te kopen voor uw nieuwe badkamer.

Beton en hout

Industriële materialen zoals hout en beton worden steeds populairder. De betonlook zien we in het gehele huis terug en dus is het logisch dat we er in de badkamer ook fan van zijn. Een betonnen meubel geeft de badkamer een strakke look. Ook de combinatie van hout en beton is erg populair, omdat dit een warme uitstraling geeft. Hout kan veel doen voor een badkamer en past werkelijk bij iedere stijl. Het geeft de ruime een natuurlijke rust en een prachtige uitstraling. U kunt hout ook goed combineren met bijvoorbeeld planten in de badkamer. Dan krijgt uw badkamer een tropische en luxe uitstraling.

Prachtige badmeubel ideeën en mogelijkheden:

Een kleine greep uit ons badmeubel assortiment ook online bestelbaar