Het voelt alsof je in chique hotel verblijft

BOUTIQUE I CHIC

Wil je de sfeer van een boutique hotel in je eigen badkamer brengen? Dat is mogelijk met de badkamertrend Boutique Chic. In een boutique hotel vind je geen standaardinrichting, maar een uniek, zorgvuldig uitgekozen interieur. Deze badkamer is op dezelfde manier ingericht volgens de laatste trends. Dankzij de luxe materialen en rijke kleuren voelt het in deze badkamer alsof je in chique hotel verblijft. Hier draait het om ontspannen in luxe.

Mooi marmer

Steensoorten zoals marmer of terrazzo passen goed in een Boutique Chic badkamer. We associëren het vaak met luxe en exclusiviteit. Echt marmer wordt gewonnen in steengroeven in Italië, Turkije en Griekenland en is zeer kostbaar. Villeroy & Boch prachtige marmerlook tegels, die bijna niet van het echte werk te onderscheiden zijn. Dat de marmerlook tegels de show stelen in deze badkamer lijdt in ieder geval geen twijfel. Deze tegels zijn verkrijgbaar met grijze of zelfs gouden aders voor een echt wow-effect.

Douche deluxe

Een inloopdouche is heerlijk, maar een douche waar je de deur achter je dicht kunt doen is ook op en top genieten. Heb je het onder een inloopdouche snel koud, dan is het helemaal ideaal. Bijkomend voordeel is dat de rest van je badkamer droog blijft. Je kunt spelen met de uitstraling van de glazen douchewanden. De douchewand en zijdeur uit de Boutique Chic badkamer komen uit de Gallery 3000 serie van Sealskin.

Luxe houtpatronen

De vloer en wand zijn verfraaid met houtlook tegels in warme houttonen van Villeroy & Boch. Helemaal Boutique Chic! Op de muur zit een tegel met het patroon van een Hongaarse punt. Een Hongaarse punt oogt net wat exclusiever en verrassender dan een visgraatpatroon, dat je tegenwoordig veel ziet. Ondanks het koelere marmer straalt deze badkamer een en al warmte uit. Dat komt door de houtlook tegels in een trendy plankenpatroon. Naast mooi zijn ze dus ook nog onderhoudsvriendelijk. Zo heb je wel de lusten en niet de lasten van een houten vloer.

Details van deze badkamer

Oppervlakte: 7.56 m2
Merken in dit project: Regn – Grohe – Sunshower – Sealskin – Primabad – Ink – Geberit – Villeroy & Boch

Deze badkamer kan helemaal naar wens en budget samengesteld worden.

Wat maakt deze badkamer bijzonder

  • De marmerlook tegels de show stelen in deze badkamer.
  • Er is gekozen voor een douchewand met zijdeur waardoor de rest van je badkamer droog blijft.
  • De zwarte inbouw hoofddouche is bevestigd aan een plafondbuis. Superchic!
  • De combinatie van twee prachtige witte keramische waskommen met zwarte wastafelkranen.

De badkamertrend Boutique Chic belichaamt luxe, elegantie en overvloed, net zoals in een luxe hotel. Van de kleuren en materialen tot de verfijnde lijnen en de opvallende details in accessoires, alles straalt weelde uit.

Grohe inbouw plafond hoofddouche

Sunshower Large plus white

Regn half vrijstaand hoekbad

Grohe Essence Xl wastafelkraan

Geberit Aquaclean Sela douche wc

We ontvangen je graag voor inspiratie en advies in de winkel. Wanneer wij advies geven, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur

21% BTW korting + 25% korting op tegels + 10% extra Pinkster korting op keukens en sanitair