Ga voor het gevoel van romantiek op het platteland

LANDELIJK I ROMANTISCH

Ga voor romantiek op het platteland met de Landelijk Romantische badkamer. Een douche in de ochtend of juist een ontspannend bad in de avond. Het kan allemaal in deze fijne, frisse badkamer. De zachte kleuren geven deze badkamer een romantische uitstraling en de wit houten details gaan piekfijn samen met de klassieke chromen kranen en glanzende wandtegels. Maak het af met rieten accessoires voor het ultieme plattelandsgevoel en creëer jouw unieke, persoonlijke ruimte. Op deze Landelijk Romantisch badkamer word je gegarandeerd verliefd.

Pure materialen

In dit badkamermeubel is een houten onderkast gecombineerd met een witte, keramieken wastafel. Op de wastafel is voldoende ruimte om je mooiste sieradendoosjes, zeepjes, plantje of gewoon je tandenborstel te plaatsen. Het maakt eigenlijk niet uit welke styling je voorkeur heeft, dit meubel heeft een mooie moderne maar klassieke stijl.

Visgraat met accentkleuren

Niet alleen mooi op de vloer, maar ook op de muur doet het visgraatmotief het heel goed. Kies voor een ton-sur-ton kleurenpalet voor een romantische en unieke look and feel. Laat het patroon terugkomen in bijvoorbeeld een nis. Dat zorgt voor een speelse touch.

Schoonmaakgemak

Dit toilet heeft geen spoelrand en is daardoor supermakkelijk schoon te houden. Heel hygiënisch. En laat die toiletzitting maar vallen; door het softclosesysteem kan de toiletzitting niet meer met een klap op het toilet vallen. Dit lijkt een kleinigheid maar eenmaal eraan gewend wil je nooit meer anders! De moderne drukplaat heeft toetsen voor waterbesparend spoelen én is voorzien van een inworpschacht voor reinigingstabletten. Ja echt, met één druk op de knop reinigt dit je toilet. Dat is pas schoonmaakgemak.

Wat maakt deze badkamer bijzonder

    • In deze fijne, frisse badkamer worden pure en natuurlijke materialen gebruikt.
    • Het visgraatmotief heeft een ton-sur-ton kleurenpalet voor een romantische en unieke look and feel.
    • De smalle glazen douchewand creëert een ruime inloopdouche en voorkomt waterspatten op de badkamervloer.
    • Met de mooiste tegels, een prachtig bad en hier en daar een accent kleur is een unieke, persoonlijke ruimte gecreëerd.

Opbergtip

Een badkamer moet niet alleen sfeervol, maar ook praktisch zijn en dus genoeg opbergruimte bieden. Tip: hang een rekje boven het bad om zeep en shampoo op te leggen. Schilder het rekje in dezelfde kleur als de muur. Zo wordt de muur niet doorbroken en behoud je een gevoel van ruimte.

Deze landelijke badkamer is voorzien van moderne functionaliteiten in combinatie met sfeer, warmte en romantiek. 

We ontvangen je graag voor inspiratie en advies in de winkel. Wanneer wij advies geven, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur

21% BTW korting + 25% korting op tegels + 10% extra Pinkster korting op keukens en sanitair