Haal een vleugje Ibiza in huis

BOHO I IBIZA

Wie wil dat nou niet?! Altijd dat heerlijke gevoel hebben alsof je op het strand loopt. Haal een vleugje Ibiza in huis met de BOHO-trend van 2024. BOHO staat voor warm, speels en levendig; precies wat je in deze badkamer terugziet! In deze badkamer kom je heerlijk tot rust door de neutrale kleuren en natuurlijke materialen. Deze prachtige materialen en sfeervolle accenten maken jouw badkamer een verlengstuk van je interieur.

Eenheid in de badkamer

Naast de technische aspecten zijn er ontelbare mogelijkheden wat betreft de vormen, kleuren en materialen van kranen. Met een bijzondere kraan kun je een statement maken. Als je voor een subtieler effect wilt gaan, dan kan een kraan ook nét dat detail zijn dat jouw badkamer helemaal afmaakt. Ga je voor klassiek, strak, rond, vierkant, glanzend of mat? Om rust en eenvoud te creëren in de BOHO Dream badkamer is er gekozen om de wastafelkranen te combineren met de douchekraan van Regn in geborsteld nikkel. 

Dromerige accessoires

Voornamelijk aardse accessoires zijn erg populair bij deze badkamer stijl. Om jouw badkamer hélemaal in bohemian sferen te brengen kun je bijvoorbeeld gebruik maken van rieten accessoires, zoals een rieten wasmand of een rieten zakje in de douche om wat spullen in te hangen. Of andere accessoires in bruintinten zoals kralen, kaarsen, en takjes. Helemaal Ibiza stijl! 

Douche deluxe

Een douche waarbij je de deur achter je dicht kan doen is op en top genieten door de warmte die binnenblijft. Bijkomend voordeel is dat de rest van de badkamer droog blijft! De douchewand en zijdeur uit de BOHO Dream badkamer komen uit de B-Pure lijn van HSK. Dit helder gekleurde glas brengt rust in de ruimte. In deze douche kun je volledig ontspannen met de hoofddouche van Regn. Je hebt de keuze tussen een aangename watervalstraal en een zijdezachte regenstraal, maar net waar je zin in hebt! Dit is optimaal genieten in de douche!  

Details van deze badkamer

Merken in dit project: Sphinx tegels – Sanibell – HSK – Regn

Deze badkamer kan helemaal naar wens en budget samengesteld worden.

Wat maakt deze badkamer bijzonder

  • In deze badkamer kom je heerlijk tot rust door de neutrale kleuren en natuurlijke materialen.
  • De Sphinx tegels hebben een mooie betonlook in de kleur taupe, wat perfect aansluit bij de warme sfeer van de bohemian trend.
  • Het extra grote warme grijze wastafelmeubel van Sanibell heeft een dubbele wastafel. Zo heeft ieder zijn eigen plekje!
  • Onder de hoofddouche van Regn heb je de keuze tussen een aangename watervalstraal en een zijdezachte regenstraal!

Een badkamer Ibiza style straalt rust, eenvoud en een vleugje bohemian chic uit. Het is een stijl die geïnspireerd is op de natuurlijke en ontspannen levensstijl van het geliefde Spaanse eiland. 

Regn thermostaat geborsteld nikkel

Ovale spiegels met led verlichting

Sphinx Royal Collection Earth Warm Taupe

INK Smooth glade polystone wastafel 

Regn staafhanddouche geborsteld nikkel

We ontvangen je graag voor inspiratie en advies in de winkel. Wanneer wij advies geven, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur

21% BTW korting + 25% korting op tegels + 10% extra Pinkster korting op keukens en sanitair