De Scandic Spa badkamer zit vol luxe

NATUURLIJK I LUXE

Breng de natuur naar binnen en gun jezelf écht een moment van ontspanning. Als je op zoek bent naar rust en ruimte in je badkamer dan is de Scandinavische stijl waarschijnlijk helemaal jouw ding! Een Scandinavische badkamer kenmerkt zich door een harmonieuze balans tussen design en comfort, met een minimalistische aanpak die weinig ruimte laat voor opvallende of felle elementen. Een Scandinavische badkamer is een badkamer zonder al te veel poespas. Elk accessoire is zorgvuldig uitgekozen en is vooral functioneel. 

Contrast

Als je denkt dat je in een Scandinavische badkamer alleen lichte kleuren kunt gebruiken, dan heb je het mis! Het wordt nóg stijlvoller wanneer je zorgt voor een beetje contrast. Maar contrast aanbrengen hoeft niet alleen met kleur. Het kan ook door verschillende materialen te combineren. De matzwarte kranen van Hansgrohe zorgen hier voor een mooi contrast met de glans van de witte keramieken waskommen en de mozaïektegels op de achterwand.

Heuse thuis-spa

Waar de natuur als basis wordt gebruikt, staat luxe ook centraal in de Scandinavische badkamer. Deze badkamer is een ware thuis-spa door twee heerlijke wellnessproducten. De stoomcabine van Xenz wordt speciaal op maat gemaakt. Zo kan zelfs de kleinste badkamer veranderen in een oase van rust. Het luxueuze ligbad van Xenz is uitgerust met een lucht-water (hydro) massagesysteem voor de ultieme massage-ervaring.

Natuurlijke elementen

Met natuurlijke elementen, zoals houten of betonlook meubels, creëer je een echte Scandinavische badkamer. Het design is simpel met functionaliteit als voornaamste uitgangspunt. Zo krijgt een alledaags product toch een bijzonder ontwerp. Dit wastafelmeubel van Thebalux, uitgevoerd in een beige kleur, past perfect bij de rust en eenvoud van de Scandinavische stijl.

Details van deze badkamer

Merken in dit project: Villeroy & Boch – Thebalux – Hansgrohe – Xenz

Deze badkamer kan helemaal naar wens en budget samengesteld worden.

Wat maakt deze badkamer bijzonder

  • De badkamer is functioneel maar zit wél vol luxe.
  • Lichte en zachte kleuren met natuurlijke materialen doen de ruimte groter lijken.
  • Het zwarte sanitair matcht prachtig bij de warme natuurlijke tinten.
  • Door de heerlijke stoomcabine en het luxueuze whirlpoolbad kun je in deze badkamer echt volledig ontspannen!

In Scandinavië leeft men ruimtelijk en vrij. Dit zie je ook terug in de levensstijl, waar veelvuldig gebruik gemaakt van lichte en zachte kleuren. Ook staan natuurlijke materialen centraal, wat elke ruimte groter doet lijken

Stoomcabine van Xenz op maat gemaakt

Ronde spiegel met verlichting

Hansgrohe ShowerSelect S kraan met handdouche

Villeroy & Boch tegelcombinatie 

Hansgrohe Vivenis kraan met watervalstraal

We ontvangen je graag voor inspiratie en advies in de winkel. Wanneer wij advies geven, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur

21% BTW korting + 25% korting op tegels + 10% extra Pinkster korting op keukens en sanitair