Stoere badkamer met onbewerkte, ruige materialen

STOER I RUIG

Ben jij fan van een badkamer met een stoere look, waarin gebruik gemaakt wordt van onbewerkte, ruige materialen? Dan is de Shakers Craft badkamer misschien wel wat voor je. Deze sobere badkamer met een unieke, ambachtelijke uitstraling past helemaal in de trends van nu. De Europese emigranten die eind 18e eeuw naar de VS emigreerden werden Shakers genoemd. Aan hun sobere levensstijl hebben we deze badkamertrend te danken.

Stoer beton

De betonnen opbouwwaskom en het vrijstaande bad van Detremmerie hebben een industriële look en geven een stoer imago aan deze badkamer. Detremmerie maakt een robuuste betonsoort die onderhoudsvrij is, niet scheurt en geen vlekken zal vertonen. Bovendien wordt er polyester in het mengsel verwerkt om het gewicht te beperken. Detremmerie biedt beton aan in allerlei vormen en maten en in 6 verschillende kleuren. Hier is gekozen voor de kleur Terra Cotta Dark.

Gezond douchen

Met een Sunshower kun je tijdens het douchen genieten van een vitamine D-boost én een stralende huidskleur. Dankzij het UV-licht of de infraroodwarmte kun je optimaal ontspannen in de douche. Het UV-licht zorgt ervoor dat je vitamine D op peil is, je krijgt meer energie én je immuunsysteem wordt verbeterd. Met de infraroodlamp verbeter je de bloedcirculatie en kun je spier- en gewrichtspijn verminderen.

Contrasten

Als een tegenwicht voor de natuurlijke terracotta kleur zijn heldere muren een prachtige keuze. Ze creëren een contrast tussen licht en donker. Voor een speels effect kun je kiezen voor een mix van kleine, handgevormde, warm witte tegels en grote wandtegels in dezelfde matte tint. Zwart sanitair matcht perfect  bij de ruige stijl en de terracotta kleur van deze badkamer.

Details van deze badkamer

Oppervlakte: 8.70 m2
Merken in dit project: Hotbath – Detremmerie – Van Rijn Products – Galvano – Instamat – CottoceramiX

Deze badkamer kan helemaal naar wens en budget samengesteld worden.

Wat maakt deze badkamer bijzonder

    • De combinatie tussen strakke vormen en natuurlijke kleuren.
  •  De robuuste terracotta eyecatchers in deze badkamer gaan goed samen met het zwarte sanitair.
  • Met de ingebouwde Sunshower kun je gezond douchen met gezond licht.
  • De zwarte regendouche is ingebouwd. Ideaal, want zonder showerpipe heb je minder schoonmaakwerk!

De mix van structuren, patronen en materialen zijn een spannende afwisseling in een Shakers Craft badkamer. Het sanitair en de accessoires zijn simpel en puur, maar zeker ook mooi om naar te kijken. 

Hotbath Cobber X vrijstaande badkraan

Hotbath Cobber X inbouw doucheset

Inloopdouche zwart profiel met grijs rookglas

CottoceramiX tegelcombinatie 

Detremmerie Clement Concrete bad

We ontvangen je graag voor inspiratie en advies in de winkel. Wanneer wij advies geven, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur

21% BTW korting + 25% korting op tegels + 10% extra Pinkster korting op keukens en sanitair